Ambasadorul Osman Koray Ertaș, întâlnire cu liderii UDTR, la final de mandat

374
Ambasadorul Osman Koray Ertaș,  întâlnire cu liderii UDTR, la final de mandat - onouarecunoastere-1544454962.jpg

Articole de la același autor

Președintele UDTR, ing. Fedbi Osman, a avut, recent, o întrevedere cu E. S. Ambasadorul Republicii Turcia în România, Osman Koray Ertaș, la sediul central al uniunii din Constanța.

Ambasadorul Osman Koraș Ertaș a ținut să își ia rămas bun de la liderii Uniunii Democrate Turce din România, cu prilejul încheierii mandatului său diplomatic început în țara noastră în urmă cu patru ani.

La întrevederea cu diplomatul turc au participat: prim-vicepreședintele Iusein Gemal, președinta comisiei de învățământ, prof. Vildan Bormambet, președinta comisiei de cultură, Serin Turkoğlu, președinta comisiei de femei, Melek Amet, președintele comisiei de tineret, Harun Osman, precum și vicepreședinții comisiilor de cultură și religie, prof. Melek Osman și prof. Firdes Musledin.

Ambasadorul Republicii Turcia Osman Koray Ertaș a fost însoțit de consulul general al Republicii Turcia la Constanța, Sulhi Turhan.

Diplomatul turc le-a mulțumit liderilor UDTR pentru bunele relații de cooperare pe care le-au avut în perioada celor patru ani de mandat petrecuți în România și a afirmat că acestea vor continua și în timpul misiunii diplomatice a noului ambasador, Füsun Aramaz, care a deținut funcția de consul general al Republicii Turcia la Constanța în perioada 2010-2013.

La finalul întrevederii, președintele UDTR, Fedbi Osman i-a înmânat diplomatului turc o plachetă cu însemnele uniunii, ca semn de apreciere a activității sale diplomatice în România și de mulțumire pentru sprijinul acordat comunității turce în perioada mandatului său. Liderul UDTR i-a mai oferit ambasadorului Osman Koray Ertaș și un obiect decorativ conținând imagini ale unor monumente istorice din România, printre acestea numărându-se și moscheea Carol I, monument emblematic pentru comunitatea turcă din Dobrogea.

La întâlnirea cu diplomatul turc au mai participat, Levent Accoium, secretar general adj. la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și Șenol Ali, propus de UDTR pentru funcția de subprefect al județului Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6569 secunde