"Am pornit un mare proiect și nu mai există cale de întors"

102
Am pornit un mare proiect și nu mai există cale de întors, a declarat, azi, la Pitești, copreședintele PNL Vasile Blaga.
''Am pornit un mare proiect și nu mai există cale de întors. Să înțeleagă toți, indiferent de orgoliile fiecăruia. Nu mai există "fost PNL" și "fost PDL". Niciunul nu e mai prejos decât celălalt, niciunul nu deține monopolul integrității. Cine crede că poate juca personal în detrimentul celorlalți va sfârși așa cum spunea și Alina (Alina Gorghiu, n.r.) în irelevanță și ratare politică'', a avertizat Blaga.

Acesta a adăugat că, la Consiliul Național de la Pitești, se vor stabili direcția și strategia partidului pentru perioada următoare.

Peste 1.000 de liberali sunt prezenți, sâmbătă, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești, la Consiliul Național al PNL, eveniment în cadrul căruia va fi aprobată forma finală a programului de guvernare al liberalilor.

Programul zilei mai include o serie de manifestări dedicate celebrării a 140 de ani de la înființarea PNL, care se vor desfășura cu începere de la ora 15,00 la Vila Florica din orașul Ștefănești, fostă reședință a familiei Brătianu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9666 secunde