Remus Negoi, președintele USR Constanța:

"Am obținut un scor neașteptat dar nu vrem să ne culcăm pe o ureche"

1529

Articole de la același autor

Reprezentanții USR-PLUS Constanța s-au reunit, ieri, în cadrul unei conferințe de presă la care au participat Remus Negoi, președintele filialei județene a USR Constanța, Cristina Rizea, coordonatorul campaniei alegerilor europarlamentare PLUS Constanța și Florin Cocârgeanu, coordonatorul campaniei pentru alegeri europarlamentare USR Constanța. Alături de cei trei s-a aflat și Ovidiu Tențea, coordonatorul regional. 


În cadrul întâlnirii cu presa, ei au vorbit despre rezultatele obținute de Alianța 2020 USR PLUS la alegerile europarlamentare, la nivelul țării și în județul Constanța dar și despre planurile de viitor ale formațiunii politice. După cum deja se știe, Alianța 2020 USR PLUS a ieșit învingătoare la Constanța.


"Am obținut un scor neașteptat dar nu vrem să ne culcăm pe o ureche. Rezultatele de la Constanța sunt peste așteptările noastre. Dacă în urmă cu câteva luni, mulți ne spuneau că la Constanța nu avem nicio șansă, iată că acum s-a demonstrat contrariul, ceea ce ne dă încredere. Vrem să le mulțumim tuturor celor care au crezut în noi și ne-au votat", a declarat președintele USR Constanța, Remus Negoi.  


El a mai explicat că, în județul Constanța, s-au mai obținut rezultate bune și în localitățile Limanu, Năvodari, Cumpăna, Agigea. 
"Voturile obținute la Constanța ne arată că avem o obligație majoră față de dorințele celor care ne-au votat. Pentru că am obținut voturi multe și ne-am clasat pe locul al doilea și în localități unde nu avem filiale dar avem simpatizanți. Asemenea localități sunt cele ca Eforie, Ovidiu, Lumina, Techirghiol, Murfatlar, Valu lui Traian, Corbu, Mihail Kogălniceanu. Astăzi, am depășit starea de euforie a invingătorilor și am trecut deja la treabă pentru că avem o mare responsabilitate față de cei care ne-au arătat încrederea", a mai spus Remus Negoi.    
 
La rândul lui, Florin Cocârgeanu a spus că USR va continua munca începută încă dinainte de campania electorală, în timp ce Ovidiu Tențea a adăugat că Alianța 2020 USR-PLUS și-a atins ținta, iar votul românilor a arătat speranța unei alternative și un mesaj proeuropean.   


Adeziuni pe bandă rulantă după victorie
 
Și coordonatorul campaniei pentru europarlamentare PLUS, Cristina Rizea a avut un mesaj de mulțumire pentru votanți. 
"Dragi constănțeni, vă mulțumim că ați reușit să dați un semnal nu doar României, dar și întregii Europe că societatea civilă rescrie viitorul politic atât la nivel național, cât și european. Le mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături, celor care ne-au votat, voluntari, observatori, delegați care și-au sacrificat din timpul lor și s-au implicat, pe 26 mai, în procesul de votare. Alianța 2020 USR PLUS a reușit datorită vouă, susținătorilor noștri, nu doar să scoată un rezultat foarte bun, dar și să dea o nouă speranță tuturor românilor că se poate: că se poate construi o Românie fără hoție, fără sărăcie și fără dezbinare. Am reușit să câștigăm încrederea județelor care, până acum, erau de partea PSD. Și asta, doar cu ajutorul vostru, al celor care nu au mai dorit să stea deoparte și al celor care au ales să se implice. V-ați implicat pentru schimbarea și reconstruirea României și pentru asta vă mulțumim! Munca pe care o avem de făcut în următoarele zile pornește de la fundația acestei țări. Modul în care s-a făcut politică în ultimii 30 de ani nu își mai are loc în următoarea configurație politică. Vă așteptăm alături de noi să punem premisele unui nou început. Mai bun pentru România și mai bun pentru noi toți! Pentru că numai împreună putem reuși și numai împreună vom putea învinge! Noi vă așteptăm în continuare alături de noi: https://www.ro.plus/adeziune Doar împreună putem schimba Constanța în bine", este mesajul transmis. 


În altă ordine de idei atât cei de la USR cât și cei de la PLUS au spus că intenționează ca, în scurt timp, să înființeze filiale locale în județul Constanța, filiale care vor ține cont mai mult de calitate decât de cantitate. 
Pe de altă parte, Remus Negoi și Cristina Rizea au dezvăluit faptul că după victoria de duminică se înregistrează un număr mare de adeziuni la formațiunile politice pe care le reprezintă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6264 secunde