Anca Boagiu:

"Am avut un model care, astăzi, este șeful statului"

464
2
Vicepreședintele PDL, Anca Boagiu le-a spus, vineri, tinerilor democrat-liberali, la Eforie Nord, că, atunci când ea a intrat în partid, avea un model care, astăzi, este șeful statului, un model pe care l-a urmat și nu îi pare rău.
"Am amintiri din 12 ani de politică în PD și, ulterior, în PDL și pot să vă spun că n-am regretat nicio clipă decizia pe care am luat-o. Am luat-o mai greu, recunosc. Îmi amintesc cum am intrat eu în partid. Eram ministru, dar nu eram membru de partid. Și prima întrebare pe care mi-au pus-o colegii de la presă a fost când voi deveni membru de partid. Aveam un model pe vremea aceea, un model care a schimbat complet partidul și care, astăzi, este șeful statului român. Un model pe care l-am urmat și nu-mi pare rău absolut deloc. Un model care m-a învățat ce înseamnă un român demn, un model care
m-a învățat ce înseamnă să iei măsuri dure, care m-a învățat că deseori poate nu place celor din jur ceea ce faci, dar, dacă măsu-ra e dreaptă, ea trebuie luată. Un model care ne-a învățat pe mulți dintre noi cum trebuie să ne comportăm în viața politică și chiar în viață, în general", le-a spus tinerilor ministrul Transpor-turilor, Anca Boagiu.
Ministrul a reamintit că, la acel moment, a spus presei că va intra în partid atunci când va considera că este demnă să facă parte din PD, pentru a nu-și face de râs colegii.
"A venit și momentul acela, cred că nu v-am făcut de râs. Și sper să nu vă fac nici în continuare. Toate obiectivele pe care le avem împreună sunt obiective care nu au alt țel decât de a arăta că, atunci când ești responsabil, când ești curajos, când vrei să fii un bun român, poți să faci tot ceea ce îți propui", a precizat Anca Boagiu.

Comentează știrea

Erik
3 septembrie 2011
"Un model in Viata"

Parca am mai auzit si citit asemenea cuvantari prin anii 80 pe la Congresele partidulul comunist,cand toti cei inscrisi la cuvant il ridicau in slavi pe tovarasul(cel mai destept, cel mai frumos, cel mai curajos eroul din Carpati etc etc si multe pupicuri in partea dorsala), cam asta le-a spus Anca Boagiu tinerilor PD-listi.(altceva nu avea ce ca politica habar nu are iar profesie doua linii paralele.

Alegatorul roman!
3 septembrie 2011
Iarta-I Doamne! ..ca sunt prosti, nu stiu ce fac....

...Doamne, cata ipocrizie poate incapea in sufletul unui om. Se vede dupa fata Doamnei Ministru ca nici marcar nu stie ce vorbeste.... nu gandeste... Model? Zici, Model? Stii tu, Anca Boagiu ce inseamna model uman? Ci siguranta nu! Daca ai fi stiut nu ai fi spus ca Basescu ti-a fost model! Aaaaaaa! L-ai copiat? ..asta este altceva, draguta...Un model trebuie sa aiba tinuta morala. Nu da sticla peste cap la TV., nu joaca tiganeste, nu iese din restaurant si se urca la volan, nu se cumetreste cu infractorii,nu are vocabular vulgar, are ras rafinat, nu ridica tonul ca sa fie ascultat, nu loveste ca sa se impuna.... in fine, mai vrei sa stii ce nu trebuie sa faca un model uman ? Ti-am schitat doar cateva repere la care ,,idolul,,tau,- pentru ca asta trebuia sa spui: Basescu iti este idol, nu model, Doamne fereste! ...a ramas repetent, din nefericire pentru noi. Daca ar fi sa-l luam model uman, ar trebui sa facem toti ca el! Iti dai seama ce nenorocire ar fi pe capul nostru? Este grav si pentru tine ca il tii de model. IOnseamna ca aspiri sa ai aceleasi ..naravuri ca si el... ai grija, este pacat... pari o femeie de treaba... daca mai afci astfel de afirmatii, adio cariera politica!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : PNL a băgat România în criză
Pagina a fost generata in 0.3442 secunde