Alina Gorghiu, președinte unic al PNL. Listele de candidați, după 20 octombrie

266
1
Alina Gorghiu, președinte unic  al PNL. Listele  de candidați,  după 20 octombrie - alinagorghiu-1476009933.jpg
Consiliul Național de Coordonare al Partidului Național Liberal (PNL) a validat-o, sâmbătă, pe Alina Gorghiu în funcția de președinte al partidului.

Cei peste 700 delegați la reuniune au votat astfel în unanimitate modificările la Statutul PNL prezentate de secretarul general Ilie Bolojan, potrivit cărora partidul va fi condus de un singur președinte până la Convenția Națională a liberalilor, care se va desfășura anul viitor.

Totodată, participanții la reuniune l-au validat și pe eurodeputatul Daniel Buda ca împuternicit la semnarea listelor de candidați ai partidului pentru alegerile legislative, votând în acest sens o decizie a BPN al PNL.

La reuniunea liberalilor a fost prezent alături de conducerea PNL, parlamentari, lideri de organizații și președintele de onoare al formațiunii, Mircea Ionescu Quintus. Acesta a fost primit cu aplauze la scenă deschisă la intrarea în sala de la Parlament unde s-a desfășurat reuniunea.

În cadrul întrunirii, Alina Gorghiu a declarat că va anunța ultima dintre colegii săi de partid unde anume va candida pentru alegerile parlamentare și a subliniat că mai important este ce fel de liste și ce profil de candidat vor prezenta liberalii în fața electoratului.

"Nimeni nu știe în momentul acesta unde voi candida și nici nu o să știe nimeni, voi fi ultimul care va anunța unde va candida. Tocmai pentru că mi se pare nerelevantă candidatura Alinei Gorghiu, mi se pare mult mai important ce fel de liste sau de profil de candidat vom avea, dacă vom îndeplini criteriile de integritate și eu vă garantez asta", a declarat președintele PNL la finalul CNC al partidului, întrebată despre locul unde va candida la parlamentare.

Gorghiu a precizat că, mâine, PNL va depune listele pentru diaspora, urmând ca în jurul datei de 20 octombrie să le prezinte și pe cele la nivel național.

"Marți, dacă nu mă înșel, deja vom depune listele pentru diaspora și veți vedea listele noastre de parlamentari pentru diaspora și spre sfârșitul lunii veți vedea în jur de 20 octombrie lista de parlamentari pentru nivel național", a declarat președintele PNL.

Comentează știrea

Lazar
10 octombrie 2016
Listele cu Penali

D-na Co-presedinta PNL deputata si Dr in drept nu mai mintiti cetateni cu hoti, infractori si cu respectarea criterilor de integrare adica cele 10 porunci,ca la C-ta cu marele Dr,Dr,Prof in fraude si furaciuni va faceti de Kiki si am mai auzit si citit in Cugetul Liber ca e si Inginer o fi la C-ta la fabrica de ascutit ovaz,ca pe cea de mezeluri au falimentato cu furaciuni, dar sunt curios unde a cumparat diploma,tot servicile la ajutat.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Octombrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Parada șchiopilor în țara orbilor
Pagina a fost generata in 0.4297 secunde