Alina Gorghiu: "PMP și ALDE sunt partide de nișă toxice"

404
4
Alina Gorghiu:

Articole de la același autor

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat, ieri, că partidul pe care îl conduce ar putea forma o majoritate alături de USR, formațiune care trebuie să-și găsească locul în Parlament, în vreme ce PMP și ALDE sunt partide de nișă toxice. 


"Dacă mă uit la partidele mici din România la acest moment, că e ALDE, că e PMP, că e USR - altele nici nu merită menționate -, cel pe care 


cred, sunt sigură că merită să fie în Parlament și mi-aș dori să-l văd în Parlament este USR. În niciun caz cele două partide de nișă toxice, PMP și ALDE. Cred că este un partid care trebuie să-și găsească locul în Parlamentul României și cred că pu-tem găsi căi de comunicare pentru susținerea unui viitor cabinet", a de-clarat Alina Gorghiu. 


Copreședintele PNL a evitat să vorbească despre cine va fi nomina-lizarea partidului pentru funcția de premier, dar a spus că și-ar dori ca acesta "să aibă profilul lui Dacian Cioloș". 


"Îmi doresc ca premierul care va fi desemnat de majoritatea ce se va forma în jurul PNL să aibă profilul lui Dacian Cioloș. E un om modest, un om civilizat, un om cu profil eu-ropean, un om care până una alta 


a făcut mai mult bine decât rău în această perioadă și cred că ar reuși să adune în jurul său partidele cu care noi putem fi compatibili într-un anumit exercițiu guvernamental", a adăugat Gorghiu.


Comentează știrea

MIHAI
16 septembrie 2016
GORGHIU DIXIT

A fost o vreme cand liberalismul a fost un factor decisiv in procesul de democratizare a statelor europene , ca sa ne refErim doar la acestea . Cand vorbim de democratie avem in vedere si libertatea de a se putea infiinta organizatii cetatenesti sau politice , ultima dovada fiind dreptul de a se permite partide cu minimum trei membrii . Este mai bine asa , mai ales ca traim in perioada decaderii la nivel mondial a liberalismului . Daca dna B urghiu considera ca cele trei partide sunt partide " de nisa si toxice " cum am putea caracteriza " Marele PNL " o corcitura intre un partid fost liberal , care s-a facut frate cu dracul ( PSD ) formand USL si un fost PDL compromise prin masurile asa zis de austeritate . Cu exceptia PSD care ramane consecvent politicii de saracire a cetatenilor pentru a-I putea manipula mai usor , mostenitor prin toate celea a tot ce a avut mai rau PCR , " Marele PNL " este un partid fara doctrina , fara ideologie , fecioria liberala pierzand-o in patul PSD . Intelegem astazi ce voia sa spuna N. Iorga atunci cand la vremea sa a devenit parlamentar " Partidele noastre sunt odăi cu usile deschise , unde se face foc iarna , unde fiecare rebegit poate sa se incalzeasca , cand la soba unuia , cand la soba altuia ,dupa cum odaia este mai mult sau mai putin plina de alti rebegiti " .. In loc ca acest PNL sa-si puna cenusa in cap si sa declare public ca vrea sa stearga rusine USL face pe capra raioasa care merge cu coada in sus . Actualul PNL va pierde in continuare nu pentru ca PSD reprezinta o forta , o putere , ci pentru ca PNL este slab si neconvingator . Cu cat vor vota mai putini cetateni cu PSD si PNL cu atat vor creste sansele sa se produca o minima schimbare in politica romaneasca . Mai ramane un pericol mare : aliantele post - electorale . Ar trebui interzise prin lege ..

Alintata burgiuuu.. numita nu aleasa..
16 septembrie 2016
Liberalismul in romanika

Adevaratul Liberalism in romanika este reprezentat de CP Tariceanu cu ALDE...Ce spune Mihai ca Liberali si au pierdut identitatea cand au format USL se insala..Ii aduc aminte lui Mihai ca USL sa format pt a inlatura dictatura Basista mafia basista pe care Mihai a votat o cu doua maini.Poporul a fost satul pana peste cap de basismul mafiot care a saracit tara drept urmare sa creat o forta noua USL care a grabit caderea dictaturi mafiei basiste..Prin unirea cu PDL fosti liberali au devenit cateii lui basescu..PSD AlDE e singurul garant al democratiei in romanika mihai...De la Burebista la malai Mare nu a mai furat nimeni pe romani mai mult ca Basismul

Pentru nr. 2
16 septembrie 2016
Arunca dreak tableta aia

Ca faci numai greseli.Ai degetele groase sau lipicioase ? Nu am inteles ce treaba are Burebista cu hotia si cum ai facut tu legatura intre Burebista si malai Mare sau intre Tariceanu si liberalism.Din cate spui tu,ce naste din PSD, liberal adevarat se numeste.Sau aschia nu sare departe de trunchi.

Bravo mihai
16 septembrie 2016
Liberalismul basist

Da ai dreptate....Blaga urmasul lui bashitu este adevaratul liberal..si nu CPTariceanu care este liberal de 25 de ani....Momentul actual este la fel ca cel din 2012...Guru si a terminat mandatul dar cozile lui de topor au ramas ..asta e cauza ca ALDE face alianta cu PSD..Basismul va fi infrant pt la alegerile din iarna la fel cum sa intamplat la alegerile locale

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6076 secunde