Alina Gorghiu amenință cu demisia. În ce împrejurare ar putea renunța la funcția de lider

338
3
Alina Gorghiu amenință cu demisia. În ce împrejurare ar putea renunța la funcția de lider - alinagorghiupnl10-1477065276.jpg

Articole de la același autor

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat vineri, că își va da demisia din funcție dacă PNL nu va fi partidul în jurul căruia să se formeze majoritatea parlamentară care să dea noul premier al României.


"Eu îmi asum foarte clar o demisie, dacă PNL nu va fi cel în jurul căruia se va face majoritatea parlamentară care să dea noul premier al României. Mizez pe o mult mai bună mobilizare în alegerile parlamentare, pentru că miza este mare și răspunderea PNL este una uriașă, decidem practic direcția țării pe următorii 10 ani. Eu nu văd altfel lucrurile, așa că evident că îmi doresc ca miză la nivel de județ Timiș să batem PSD - pentru că aici este un spirit liberal care trebuie capacitat, este un județ care are pârghii absolut extraordinare atunci când vine vorba despre Dreapta românească, pe care avem nevoie să le capacităm la maximum în această campanie electorală", a afirmat Alina Gorghiu.


Pe de altă parte, vicepreședintele PNL Nicolae Robu a menționat, în aceeași conferință de presă, că filiala Timiș încă nu și-a propus un target anume, până când nu sunt finalizate listele cu candidați, dar că liberalilor de aici le-ar fi la îndemână doi se-natori și patru deputați, dacă se mobilizează exemplar, cu toții.


Alina Gorghiu va candida la alegerile parlamentare la Timișoara și va deschide lista la Senat. 


Comentează știrea

DODO
22 octombrie 2016
in sfirsit !

avem mari sanse sa scapam de fatuca asta spre binele PNL-ului ! sa se dea liber la promovarea unor lideri noi si fara bube

cetatzean
22 octombrie 2016
de ale noastre, ale romanilor !

UNDE, AR FI CA ACEST FAPT SA SE INTAMPLE ?! ALINA GORGHIU SA-SI DEA DEMISIA ! NE-AM BUCURA , CA AR FI FOARTE BINE NOUA / TUTUROR !

Petra
29 octombrie 2016
Alina demisioneaza din PNL

D-na i-mi pare rau,dar nu a-si dori sa va jignesc,dar nu aveti rusine de loc,pe Boroianu Robert Aurel nul cunosteti si de unde a aparut candidat, se incadreza in cele 10 porunci sau a furat ,pazit de SRI,si ANAF si au Terfelit Constitutia Ro. cei de la IPJ,Parchetul si Curtea de Apel C-ta de i-a dat cazierul curat,unde sunteti Dl Presedinte K.I.Werner sunteti in excursie de nu a-ti observat.Acest Boroianu Robert Aurel e Dr.Dr.Prof in fraude,evaziuni fiscale si spalari de bani,cine doreste,Parchet General, DIICOT,DNA,CSM,IGPR poate sa gaseca la Dl Militian.Comisar Sef Dr.Adrian Rapotan IPJ C-ta toate reclamatile facute de Lazar la Prc Puiu Zarafina si Smechecheri le au ascuns si musamalizat,chiar voi nu mai aveti respect de natiunea romana,prezentati numai Penali specialisti in furaciuni..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2218 secunde