Alianța dreptei se încheagă cu dificultate din cauza orgoliilor

188
Alianța dreptei se încheagă cu dificultate din cauza orgoliilor - mihairazvanungureanu4-1347986269.jpg
Președintele Partidului Forța Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, susține că alianța de centru-dreapta se realizează cu dificultate din cauza orgoliilor și este cazul ca acestea să fie mai moderate pentru atingerea scopului final.

El a afirmat că nu au existat deocamdată negocieri în interiorul acestei alianței legate de proporționalitatea reprezentării în colegii și nici compoziția nominală a listei, acestea fiind chestiuni care vor fi discutate în perioada următoare.

Întrebat dacă nu cumva alianța de centru-dreapta a pierdut startul față de USL, care a trecut deja la negocierea colegiilor, Mihai Răzvan Ungureanu, a recunoscut că există un contratimp politic care trebuie acoperit și că închegarea alianței s-a făcut cu dificultate.

"Nu aș spune că pierdem startul, dar e un contratimp politic pe care trebuie să-l acoperim. USL funcționa oricum dinainte, USL nu avea o problemă de timp cu atât mai mult cu cât calendarul politic al ultimelor trei luni a fost determinat de acțiunile USL-ului. În ceea ce privește alianța dreptei, ea se încheagă cu dificultate și am spus acest lucru, se încheagă cu dificultate pe seama orgoliilor care nu sunt întotdeauna adecvate scopului final, al tuturor. Sunt un om care consideră că pe seama unui declic strategic vanitățile personale și orgoliile de circumstanță ar trebui să fie mult moderate", a spus Mihai Răzvan Ungureanu.

Când a fost întrebat despre ale cui orgolii este vorba, liderul Forței Civice a precizat: "În general vorbesc, lista e prea lungă".

Totuși, el a explicat că această alianță trebuie să își propună să câștige puterea, iar pentru acest lucru are nevoie de cel puțin 35 la sută din voturile alegătorilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Septembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Blaga l-a criticat pe Emil Boc, la Eforie
Pagina a fost generata in 0.336 secunde