Alexandru Rafila refuză oferta lui Victor Ponta: "Nu candidez la Primăria Capitalei!"

115
Alexandru Rafila refuză oferta lui Victor Ponta:
Profesorul Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie și reprezentantul României la OMS, a confirmat, vineri seara, la Digi24, că a primit oferta de a candida la Primăria Capitalei din partea Pro România, dar a spus că a decis să decline propunerea lui Victor Ponta.


Medicul a explicat că această ofertă i-a fost făcută înainte de a pleca în vacanță și a cerut un răgaz să reflecteze asupra ei, pentru că este o propunere "pe care trebuie să o digeri".


După ce s-a întors din vacanță, în urmă cu două zile, Alexandru Rafila i-a comunicat lui Victor Ponta că a decis să decline oferta și să nu candideze, pentru că "trăim o perioadă dificilă" și consideră că ar fi mai multă nevoie de expertiza sa în domeniul sănătății decât în administrația publică. Profesorul Rafila este convins că a luat "decizia corectă".


Numele dr. Alexandru Rafila începuse deja să fie vehiculat în spațiul public ca posibil candidat al Pro România la Primăria Capitalei. Întrebat despre aceasta, în urmă cu câteva zile, la televiziunea publică, Victor Ponta a spus: "M-aș bucura, pentru că am o părere foarte bună despre domnia sa".


Întrebat dacă va candida el însuși la Primăria Capitalei, Victor Ponta a reiterat că Pro România va avea un candidat propriu, despre care și-a exprimat speranța că va fi mai bun decât el. "Pro România va avea un candidat care va oferi o alternativă față de domnul Nicușor Dan și doamna Firea. Pro România o să aibă candidat care va lua multe voturi de la Nicușor Dan și de la Gabriela Firea", a spus Victor Ponta.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4473 secunde