Liviu Dragnea:

"Aleșii locali PSD au reconfirmat susținerea pentru Guvernul Grindeanu"

187
1

Articole de la același autor

Aleșii locali PSD au reconfirmat susținerea pentru Guvernul Grindeanu, a declarat, ieri, președintele partidului, Liviu Dragnea. 


"Am avut o întâlnire bună cu președinții de Consilii Județene și primarii de municipii reședință de județ și municipii membri PSD. Mai mulți colegi, Gabriela Firea, Marian Oprișan, Robert Negoiță, mi-au zis zilele trecute să facem această întâlnire, după buget. Colegii au transmis câteva mesaje foarte clare - au venit, în primul rând, să se asigure că programul de guvernare se implementează, pentru că asta este cel mai important pentru comunitățile lor, cetățenii din comunitățile lor le-au spus să susțină în continuare Guvernul, să se implementeze programul de guvernare, că au așteptări foarte mari", a afirmat Dragnea, la finalul unei reuniuni cu aleșii locali ai partidului, care a avut loc la Palatul Parlamentului. 


Liderul PSD a mai spus că alte teme de discuție s-au referit la buget, la proiectul descentralizării sau legea salarizării unitare. "De asemenea, politic s-a vorbit de susținerea Guvernului în continuare, de solidaritatea în partid și de unitate. Fiind momente grele prin care a trecut PSD, n-a avut nimeni nicio ezitare. De asemenea, s-a discutat despre dorința ca miniștrii în perioada următoare să înceapă să meargă prin teritoriu, așa cum erau învățați de la mine atunci când eram în Guvern", a menționat Liviu Dragnea.


Comentează știrea

Uniti...
9 februarie 2017
...in cuget si-n simtire

Tipic bolsevic.Si cand le spui ca sunt urmasii bolsevicilor se supara.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5501 secunde