Aleșii locali din Medgidia au aprobat construirea unor locuințe sociale

165
2
Aleșii locali din Medgidia au aprobat construirea unor locuințe sociale - alesiilocalidinmedgidia-1430054077.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali ai Municipiului Medgidia s-au reunit, zilele trecute, în ședință ordinară spre a dezbate cele șase proiecte de hotărâre, inițiate spre aprobare de primarul localității, Marian Iordache. Dintre acestea, proiectul cu numărul doi pe ordinea de zi ce viza aprobarea participării municipiului Medgidia ca membru fondator la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Biroul European al Regiunii Sud-Est nu a întrunit cvorumul necesar pentru a fi aprobat.

În schimb, a fost aprobată rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli al municipiului Medgidia, pentru anul 2015, în vederea susținerii proiectului "Construim împreună viitoarea ta carieră", inițiat de Colegiul Tehnic Nicolae Titulescu. Totodată, aleșii locali au votat proiectul care prevedea plata normei de hrană a Poliției Locale care va fi acordată începând cu luna iunie 2015.

La punctul cu numărul patru de pe ordinea de zi s-au aprobat indicatorii tehnico - economici ai studiului de fezabilitate pentru obiectivul "Campus locuințe sociale, municipiului Medgidia, str. Dezrobirii, nr.15". Hotărârea se referă la construcția de locuințe sociale, respectiv, patru imobile cu o valoare de aproximativ trei milioane de euro și două blocuri de locuințe destinate chiriașilor evacuați din locuințele retrocedate, în valoare de aproximativ 1,7 milioane euro. 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Gogu
27 aprilie 2015
Apreciere

"Inadecvat si necorespunzator" este ,in opinia ziarului dvs anunțuri nepublicat. FALS !!! Necorespunzator cu realitatea este titlul dat de dvs articolului. Dl Iordache plătește SF ptr aburit oameni,inclusiv jurnaliști. Realizarea acestui proiect costa 7 milioane euro. De unde banii ? Paranoia deformează realitatea si ea este contagioasa , mai ales intr-un climat jurnalistic nefinantabil decât prin compromis cu banul public. Jurnalistul ia bani ptr salariu si publica "neadevăruri" .

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Aprilie 2015
Stire din Politică-Administrație : Un nou parc reabilitat  la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.3918 secunde