Aleşii locali, convocaţi în şedinţă ordinară. 44 de proiecte sunt pe ordinea de zi

285
Aleşii locali, convocaţi în şedinţă ordinară. 44 de proiecte sunt pe ordinea de zi - sedintaconsiliullocal-1627409685.jpg
Consiliul local al municipiului Constanţa a fost convocat în şedinţă ordinară, vineri, 30 iulie, începând cu ora 13:00. Şedinţa se va desfăşura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferinţă.

Pe ordinea de zi se află 44 de proiecte care vor fi analizate şi apoi votate de către consilierii locali. Printre acestea se află şi proiectul de hotărâre privind aprobarea ocupării prin concurs a unor posturi vacante și temporar vacante din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța.

Pentru că în oraşul de la malul mării primează curăţenia, pe ordinea de zi mai există un proiect de hotărâre privind aprobarea Actului adițional nr. 1 la Documentul de Poziție, avizarea Studiului de oportunitate și fundamentare pentru delegarea gestiunii activităților de colectare, transport, transfer, tratare și depozitare a deșeurilor municipale în județul Constanța și a regulamentului serviciului de salubrizare pentru județul Constanța aferente Proiectului „Sistem Management Integrat al Deșeurilor în Județul Constanța”.

Autorităţile locale dau dovadă că îşi îndreaptă şi atenţia către lăcaşele de cult din Constanţa. Din acest motiv consilierii vor dezbate şi câteva proiecte de hotărâre privind ajutarea cu bani a unor biserici. Este vorba despre bisericile „Adormirea Maicii Domnului I”, „Duminica Tuturor Sfinţilor” şi „Sf.Gheorghe”. Fiecare dintre aceste biserici ar urma să fie finanţate cu suma de 75.000 de lei.

Proiectul de hotărâre privind solicitarea către Guvernul României în vederea efectuării demersurilor necesare referitoare la trecerea unor imobile din domeniul public al Statului Român și administrarea Ministerului Afacerilor Interne prin UM0406 Constanța în domeniul public al municipiului Constanța este şi el înscris pe ordinea de zi a şedinţei de vineri.

În Constanţa există foarte multe animale abandonate pe stradă, mai ales câini maidanezi şi pisici. Toate aceste suflete pot ajunge într-un centru de specialitate, care trebuie să fie reabilitat. De aceea pe ordinea de zi există proiectul de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate (SF de obiectiv mixt) și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Reabilitarea și modernizarea Bazei de supraveghere a animalelor fără stăpân”.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.2201 secunde