Alegeri locale 2020. Traian Băsescu s-a înscris oficial în cursa pentru Primăria Capitalei

243
Alegeri locale 2020. Traian Băsescu s-a înscris oficial în cursa pentru Primăria Capitalei - base-1597572686.jpg
Fostul președinte Traian Băsescu își depune duminică, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru un nou mandat la Primăria Capitalei.


Băsescu, în prezent europarlamentar este așteptat la Biroul Electoral Muncipal la ora 13:00.


El candidează din partea Partidului Mișcarea Populară, al cărui fondator este.


Băsescu, care a mai deținut un mandat la Primăria Capitalei în perioada 2000 - 2004, a declarat, după ce a fost făcut anunțul privind candidatura sa, că fiecare are șansa lui.


"Fiecare are șansa lui. Mărimea partidelor îi legitimează pe unii să fie mai optimiști, unii mai optimiști decât trebuie, dar mai optimiști", a declarat Traian Băsescu la B 1 Tv, referitor la candidatura sa la Primăria Capitalei.


 Băsescu a reiterat ideea că a fost unul dintre cei care au inițiat susținerea lui Nicușor Dan.


Întrebat ce crede despre declarația lui Nicușor Dan potrivit căreia susținătorii PMP vor vedea avantajele unui vot util și-l vor vota pe el, nu pe Traian Băsescu, fostul primar general a declarat: "Eu am mai văzut campanii cu vot util. Am văzut prea multe la viața mea, prea multe competiții, ca să cred numai în votul util. Cei care se păcăleasc cu această abordre trebuie să știe că la votul uninominal este altfel, iar Primăria este despre cineva care poate administra Bucureștiul".


De asemenea, Băsescu a precizat că nu este în competiție cu Nicușor Dan, ci cu PSD.


Băsescu susține că sunt prea multe lucruri în Capitală așa cum le-a lăsat el după ce nu a mai fost primar general.


Liderul PMP, Eugen Tomac, anunța că s-au strâns semnăturile necesare pentru candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei, în prima zi fiind adunate 11.480 de semnături.


"Vă mulțumim tuturor", a scris Tomac care a precizat că acțiunea va continua.


"Vă mulțumim tuturor, avem semnăturile pentru candidatura domnului Președinte Traian Băsescu la Primăria Generală a Municipiului București. În prima zi s-au strâns peste 11.480 de semnături. Vă așteptăm și astăzi alături de noi, continuăm campania de strângere de semnături! Cu Băsescu înainte", a scris Tomac pe Facebook.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4942 secunde