Alegeri fără emoții la PNL Constanța. Orban și Cîțu îl „curtează“ pe Bogdan Huțucă

2453
Alegeri fără emoții la PNL Constanța. Orban și Cîțu îl „curtează“ pe Bogdan Huțucă - fondpnlconstanta2-1627226757.jpg
Liberalii de la malul mării se reunesc, luni, 26 iulie, începând cu ora 18.00, în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, unde se va desfășura Comitetul de Coordonare Județeană, în cadrul căruia se va alege noul Birou Politic Județean al filialei. Printre invitați se vor afla președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban și premierul României, Florin Cîțu.

În cadrul evenimetului vor avea loc alegeri pentru a se stabili componența Biroului Politic Județean al filialei PNL Constanța. Pentru funcția de președinte al Biroului Politic Județean al filialei PNL Constanța s-a înscris doar actualul președinte, Bogdan Huțucă.

Pentru funcțiile de prim-vicepreședinți au intrat în cursă Septimiu Bourceanu și actualul prefect al județului Constanța, Silviu Coșa.

Pentru funcțiile de vicepreședinți candidează Vasile Delicoti, George Niculescu, Cristian Radu, Valentin Vrabie, Liviu Negoiță, Florin Mitroi, Iulian Soceanu și Ancuța Belu.

Pentru funcțiile de membri se regăsesc 16 candidați care se luptă pentru 15 posturi. Este vorba despre Robert Șerban, George Scupra, Cecilia Șerbănescu, Iulian Tudorache, Petre Urziceanu, Gheorghe Moldovan, Mitrana Mugur, Viorel Ionescu, Stelian Gima, Constantin Chirilă, George Cojocaru, Stelian Bucovală și Sorin Ciutureanu.

Pentru Comisia de Cenzori s-a înscris Dan Pândichi iar pentru Curtea Județeană de Arbitraj s-a înscris Alexandru Timofte.

„În primul rând va fi un eveniment care ne dorim să nu țină foarte mult, având în vedere situația sanitară. Ne vom lua toate măsurile de siguranță. Toată lumea și-a dorit ca cei doi candidați la funcția de președinte al PNL (n.r. Orban și Cîțu) să fie prezenți pentru a lua cuvântul și a se implica în problemele noastre. Trebuie să ne împărtășească viziunea pe care o au pentru viitorul Partidului Național Liberal. Cu siguranță va fi un eveniment reușit. Așa cum am spus-o în nenumărate rânduri, Biroul Județean actual nu poate lua decizii pentru viitoarea componență. După ce se va alege noua conducere a Biroului Politic Județean vom avea întâlniri și vom lua o decizie în acest sens și vom vedea pe cine vom susține dintre cei doi“, a declarat pentru Cuget Liber deputatul PNL de Constanța, Marian Crușoveanu, care este și secretar general al PNL Constanța.

Evenimentul de la Constanța este unul foarte important pentru viitorul Partidului Național Liberal. Atât președintele Ludovic Orban, cât și premierul României, Florin Cîțu, vin în orașul de la malul mării pentru a-și susține fiecare dintre ei cauza.

Cei doi se află de ceva vreme într-o luptă permanentă pentru șefia Partidului Național Liberal și fiecare dintre ei speră să culeagă laurii victoriei.

Biroul Politic Județean al PNL Constanța își decide astfel viitoarea componență, iar apoi va decide pe care dintre cei doi candidați îl va susține.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5166 secunde