Aflat în Opoziție, deputatul Bogdan Huțucă a reușit să treacă de PSD-ALDE. Inițiativa lui a devenit lege

333
3
Aflat în Opoziție, deputatul Bogdan Huțucă a reușit să treacă de PSD-ALDE. Inițiativa lui a devenit lege - pnlbogdanhutuca-1516288344.jpg

Articole de la același autor

Inițiativa legislativă privind amnistia fiscală a micilor fermieri și a dezvoltatorilor imobiliari persoane fizice formulată de deputatul constănțean liberal Bogdan Huțucă a devenit lege.


Recent, președintele României, Klaus Iohannis, a promulgat Legea privind anularea unor obligații fiscale ale unor contribuabili persoane fizice din domeniul agricol și al dezvoltatorilor imobiliari.


"Am inițiat această lege ca fiind singura soluție la o succesiune de situații generate ca urmare a neîndeplinirii sau îndeplinirii defectuoase a rolului activ al ANAF. Pe scurt, o sumă considerabilă de contribuabili de bună credință, mici fermieri și dezvoltatori imobiliari persoane fizice, vor începe anul 2018 degrevați de impunerile masive ale ANAF pentru diferențe de TVA sau impozit pe profit", a declarat deputatul PNL, Bogdan Huțucă. 


Aceasta este prima inițiativă legislativă, din actuala sesiune, a unui parlamentar din Opoziție, care devine lege, ea fiind votată cu doar trei abțineri în Camera Deputaților și promulgată, ulterior, de președintele Klaus Iohannis, pe 15 ianuarie. 


Comentează știrea

Nicu
19 ianuarie 2018
Facem blocuri.....pe persoana fizica

Cu milionul la sacosa....investim in Romania....pe persoana fizica,taxe ioc!

jiji
19 ianuarie 2018
mmm

Taxele sunt doar pentru fraieri.

bertina
26 ianuarie 2018
oferta de împrumut de la 5000 € la 150000.000 €

Contactați-ne prin adresa noastră de e-mail: [email protected] Pentru mai multe informații cu privire la toate împrumuturile și nevoile dvs. de finanțare de la 5000 de euro la 150.000.000 de euro Multumesc

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.285 secunde