Adrian Albu, candidatul PNL pentru Primăria Nicolae Bălcescu

457
Adrian Albu, candidatul PNL pentru Primăria Nicolae Bălcescu - lansarecandidatbalcescu-1495976440.jpg

Articole de la același autor

Liberalii s-au reunit, sâmbătă, la Căminul Cultural din Dorobanțu, pentru a-l prezenta pe Adrian Albu drept candidat la funcția de primar al comunei Nicolae Bălcescu, din partea PNL, în contextul alegerilor parțiale din 11 iunie.

Alături de cei aproximativ 300 de locuitori, au fost prezenți liderii din Constanța ai partidului, dar și deputați de la centru ai PNL, precum și candidatul la șefia formațiunii politice, Ludovic Orban.

Candidatul PNL la Primăria Nicolae Bălcescu, Adrian Albu, le-a mulțumit cetățenilor pentru susținere și i-a asigurat că echipa PNL este soluția pentru dezvoltarea comunei.

"Locuitorii comunei Nicolae Bălcescu au votat în ultimii ani cu Partidul Național Liberal pentru că au văzut în acest partid speranța unei zile de mâine mai bune. De altfel, mesajul meu pentru dumneavoastră este simplu: nu schimbați partidul, schimbați omul", le-a transmis candidatul PNL la Primăria Nicolae Bălcescu, Adrian Albu.

Reamintim că fostul viceprimar li-beral, Nicolae Ciocănete, cel care ar fi trebuit să candideze din partea PNL la aceste alegeri, a decis în ultimul moment să schimbe "barca" politică și a anunțat că intră în cursa electorală, dar din partea PSD.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.541 secunde