Administraţiile locale, ceremonii cu restricţii pentru comemorarea eroilor Revoluţiei din 1989

361
Administraţiile locale, ceremonii cu restricţii pentru comemorarea eroilor Revoluţiei din 1989 - ceremoniirestrictii-1608479876.jpg

Articole de la același autor

Evenimentele de comemorare a eroilor Revoluţiei din Decembrie 1989 se vor desfăşura cu restricţii, în întreaga ţară, din cauza crizei sanitare. Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat Hotărârea nr. 60, prin care este reglementată organizarea ceremoniilor de comemorare a evenimentelor din decembrie 1989.



Astfel, festivităţile oficiale organizate de autorităţile şi instituţiile publice în spaţii închise vor putea fi organizate doar cu respectarea strictă a măsurilor de protecţie sanitară, cu păstrarea distanţei sociale şi purtarea măştii de protecţie. Este obligatorie aerisierea încăperilor pentru o perioadă de cel puţin 10 minute la un interval de cel mult două ore şi dezinfectarea mâinilor, pentru toate persoanele care participă.


Activităţile organizate în spaţii deschise sunt permise cu participarea a cel mult 100 de persoane şi păstrarea distanţei fizice de minimum un metru între participanţi şi asigurarea unei suprafeţe de minimum patru metri pătraţi de persoană. De asemenea, dezinfectarea mâinilor este obligatorie a tuturor celor care se află în spaţiul respectiv, precum şi a celor care distribuie eventuale materiale pe perioada desfăşurării activităţii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5655 secunde