Administrația publică a reabilitat parcurile și spațiile verzi din Medgidia

174
Administrația publică a reabilitat parcurile și spațiile verzi din Medgidia - medgidiaadministratiaparcuri01-1458758164.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții administrației locale au finalizat, zilele trecute, proiectul "Reabilitare și modernizare spații verzi și parcuri în municipiul Medgidia".


Investițiile au vizat patru parcuri și opt spații verzi care au fost modernizate și transformate din zone în care cetățenii nu se puteau bucura de spațiul pentru care au fost concepute, în zone verzi, cu alei moderne, bănci și spații de joacă pentru copii.


Lucrările de reabilitare și modernizare ale parcurilor și spațiilor verzi au constat în refacerea aleilor prin montarea pavajului cu dale de beton cu rost pentru gazon, refacerea iluminatului ornamental și mon-tarea mobilierului stradal, respectiv, bănci și coșuri de gunoi și înlocuirea vegetației afectate și plantarea de arbuști, copaci și flori sezoniere. Astfel, în prezent pe toată suprafața reabilitată sunt 707 magnolii, 4.296 bucăți de tufe trandafiri, 2.251 bucăți de arbuști, 609 bucăți de copaci orna-mentali, 17.864 mp de gard viu și 62.842 mp de gazon. În total, ca suprafață de teren, prin acest proiect au fost reabilitate zone cu o suprafață de 175.283 mp, mai exact 17,5 hectare cu suma totală de 6.812.239 lei fără TVA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.266 secunde