Administraţia locală din Năvodari ia măsuri împotriva celor care aruncă gunoiul pe stradă

334
Administraţia locală din Năvodari ia măsuri împotriva celor care aruncă  gunoiul pe stradă - navodariamenzi-1629385406.jpg
În fiecare vară staţiunile şi oraşele de pe litoral se confruntă cu problema gunoaielor aruncate de către agenţii economici în zone extrem de circulate. Aşa se întâmplă în acest an şi în oraşul Năvodari, acolo unde autorităţile locale au decis să ia măsuri.

Echipele Poliției Locale Năvodari au aplicat aproape 30 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 70.000 de lei, în urma controalelor efectuate în ultimele luni pentru nerespectarea prevederilor legale privind igienizarea terenurilor pe care beneficiarii le dețin.

O amendă record de 40.000 de lei a fost aplicată, săptămâna trecută, de polițiștii locali pentru depozitarea necontrolată a deșeurilor în zona de litoral a orașului Năvodari, sancțiune aplicată conform prevederilor OUG 195/2005 privind protecția mediului.

Potrivit Hotărârii de Consiliu Local nr. 123/27.05.2021, agenții economici, asociațiile de locatari, persoanele fizice sau juridice, investitorii au obligația de a asigura în permanență: curățenia străzilor și trotuarelor din jurul incintelor, întreținerea zonelor verzi existente în incinte și în jurul acestora, în situația în care din culpă ar duce la deteriorarea acestora.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6953 secunde