Administrația locală din Medgidia organizează "Zilele Pensionarului"

372
Administrația locală din Medgidia organizează

Articole de la același autor

Clubul Pensionarilor Medgidia, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Medgidia, organizează, în perioada 24 - 26 octombrie, evenimentul intitulat "Zilele Pensionarului".

Acțiunea reprezintă un bun prilej pentru municipalitatea locală de a dovedi respectul și recunoștința comunității față de vârstnicii municipiului Medgidia. Pe parcursul celor trei zile de sărbătorire, seniorii se vor delecta cu diverse activități sportive și culturale.

Evenimentul va debuta, azi, 24 octombrie, de la ora 10.00, la Casa de Cultură "I.N. Roman". Ulterior, la Sala Sporturilor din localitate, va avea loc Crosul Bunicilor Pensionari, dar și un meci de fotbal, intitulat Meciul Amintirilor IMUM. Pe de altă parte, la Clubul Pensionarilor, se va da startul unui concurs de table. Ziua de luni se va încheia cu un vernisaj de pictură al pensionarilor, la Casa de Cultură din Medgidia.

În cursul zilei de marți, 25 octombrie, în intervalul orar 8.00 - 12.00, va avea loc un concurs de pescuit, la Balta de Pescuit Canalul Vechi. De asemenea, la ora 10.00, se va da startul unui concurs de șah la Casa de Cultură, iar la ora 11.00, se vor depune coroane de flori la Monumentul Eroilor Patriei Medgidia.

"Zilele Pensionarului" în Municipiul Medgidia se vor încheia miercuri, 26 octombrie, cu "Praznicul Panairului" la Restaurant Parc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4491 secunde