Administrația locală din Medgidia a dat startul lucrărilor de primăvară

195
1

Articole de la același autor

Primăria Medgidia, prin societatea Apollo Ecoterm SRL, execută lucrări la infrastructura municipiului, mai exact lucrări de pietruire, refacere trotuare și borduri, precum și lucrări de întreținere spații verzi și de plantat flori de sezon.

În momentul de față, municipalitatea a început lucrările preliminare pietruirii străzilor. Vizată este în primul rând strada Merilor, unde se curăță, scarifică și nivelează terenul, în vederea pietruirii. Suprafața străzii este de 3.500 mp. O altă stradă unde se reface carosabilul cu piatră spartă este și Fundătura

Ciocârliei. Seria de pietruire a drumurilor s-a derulat și în anul 2015, cu străzile Smochinilor (1.860 mp), Teilor (1.728 mp) și Peșterii (1.380 mp).

Potrivit reprezentanților Primăriei Medgidia, în lucrările de infrastructură sunt vizate și zonele Orașul Nou, Intim, Hidrofor, unde se toarnă trotuar și se montează bordură mică. Totodată, anul acesta vor începe lucrări de pietruire și în localitatea Valea Dacilor. Și plantarea florilor continuă la Medgidia, în toate spațiile verzi amenajate din municipiu, iar materialul floricol provine din sera proprie. 

Comentează știrea

De la un urmas al lui Sultan Medgid
6 aprilie 2016
La tema

Tarziu , tarziu si iar tarziu domnilor din administratia publica si in mod deosebit a celor din aceasta fantoma Apollo Ecoterm.Aceste lucrari se pot face linistit si in vreme mai neprielnica cand temperaturile sunt putin mai scazute . Acum temperaturile sunt prea exagerate si baieti mai stau la umbra , motoarele utilajelor se incalzesc prea tare si asa se lungeste o lucrare in ani s.a.s.m.d Of , of , of dmle Iordache da-ti,, zaharel,, si la Valea Dacilor ( ca pe timpul dlui M. Pintilie ) va apucati de pietruit si nu de asfaltat ( ce o zice regretatul comunist acolo in mormat , tov. Ifitimie Ilisei). Ce sa-i faci sunteti de bune intentii , a-ti mai ,fi prins un mandat dar , nu ai cei face !! Cei doamne si cu masoni acestia , tulbura apele !!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7077 secunde