Administraţia locală construieşte un nou sens giratoriu în oraşul Murfatlar

1723
Administraţia locală construieşte un nou sens giratoriu în oraşul Murfatlar - murfatlarcirculatie-1634467946.jpg
Primăria Murfatlar încearcă să fluidizeze traficul în oraş pentru ca cei care trec prin localitate să nu întâmpine probleme de circulaţie.

Pe şoseaua principală care leagă oraşul Murfatlar de Valul lui Traian s-au demontat parapeţii din beton care separau sensurile de mers.

În acel loc urmează să se instaleze un sens giratoriu, construcţie care îi va ajuta pe şoferi să nu întâmpine probleme în trafic. Părerile sunt pro şi contra, mai ales după ce se observă din reacţiile oamenilor care sunt activi pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Murfatlar.

„Poate ați observat că imediat după Stația de carburanți Rompetrol, zilele trecute s-au demontat parapeții de separare din beton. Așa cum v-am anunțat anterior, acolo se va construi un sens giratoriu pentru care s-a semnat deja ordinul de începere a lucrărilor. De asemenea, se lucrează la documentația pentru sensul giratoriu din centru, pentru care sperăm să înceapă lucrările de anul viitor”, se arată într-un comunicat al Primăriei Murfatlar.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0279 secunde