Administrația locală a trasat marcaje bicolore pentru siguranța sporită a pietonilor

258
Administrația locală a trasat marcaje bicolore pentru siguranța sporită a pietonilor - administratialocala-1568665173.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții administrației publice locale au transmis că, mai multe marcaje bicolore au fost aplicate la trecerile de pietoni din mai multe zone din oraș pentru a fi îmbunătățită vizibilitatea trecerilor de pietoni din oraș. Astfel, acestea au fost vopsite în culorile alb și roșu, pentru creșterea vizibilității și pentru a atrage atenția șoferilor. De asemenea, au fost instalate sisteme de presemnalizare din material termoplastic.


"Echipele administratorului drumului public au acționat la trecerile de pietoni situate pe bulevardul Lăpușneanu, în zona Universității Andrei Șaguna și în dreptul pieței Tomis III; pe bulevardul I.C. Brătianu, în dreptul Școlii Gimnaziale Nr. 8 și în zona Policlinicii CFR; pe strada Soveja, la intersecția cu strada Chiliei; și pe bulevardul Tomis, în zona Macul Roșu și la intersecția cu strada Farului, urmând ca acțiuni similare să fie desfășurate în perioada următoare în zona trecerilor de pietoni de pe marile bulevarde", au transmis cei de la Primăria Constanța. 


De asemenea, în această perioadă se desfășoară lucrări edilitare în mai multe zone din oraș. Astfel, continuă reabilitarea trotuarelor pe strada Mircea cel Bătrân, pe strada Mihai Viteazu, între strada Traian și bulevardul Ferdinand, pe strada Unirii, între strada Ion Rațiu și strada Zorelelor, pe rampele de acces către Pasajul Cumpenei și pe aleea de acces către Școala Gimnazială Nr. 29 Mihai Viteazu. Se acționează și asupra carosabilului pe strada Tudor Vladimirescu, pe strada I.G. Duca și pe aleea de acces dinspre strada Dinonisie cel Mic către strada Soveja.


Conform graficului de lucru, se intervine pe străzile Prelungirea Recoltei și Prelungirea Eduard Caudella. Tot în această săptămână, continuă amenajarea de noi locuri de parcare pe strada Mugurului, în spatele bl. 22.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0412 secunde