Administraţia locală a scos la muncă beneficiarii ajutorului social

582
Administraţia locală a scos la muncă beneficiarii ajutorului social - administratialocala-1617039914.jpg

Articole de la același autor

Taluzul dinspre plajele din Constanţa este în plin proces de curăţare, ecolozigare şi aerisire. Echipele Direcției Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanţa, cărora li s-au alăturat beneficiarii ajutorului social și persoanele care prestează muncă în folosul comunității, au lucrat intens în ultima perioadă la igienizarea spațiilor verzi în zona delimitată de portul Tomis și plaja Modern. S-au strâns sute de saci de gunoi, s-a curățat vegetația în exces și au fost aerisite coroanele arborilor.

În perioada următoare, vor fi montate bănci pentru odihnă și coșuri de gunoi, pentru că prezența este, cu siguranță, esențială în păstrarea curățeniei. Zilele trecute, reprezentanții municipalității au abordat împreună cu specialiști în domeniu problema eroziunii, pentru că orice pantă este supusă unor forțe de eroziune continuă.

„Din cauza vegetației în exces care a dominat malurile în ultimii 20 de ani, nu s-a putut observa gradul de afectare al taluzului. Acum, nevoia de protecție împotriva eroziunii este evidentă și se caută cele mai bune soluții”, susţin reprezentanţii Primăriei Constanţa.

De asemenea, aceştia s-au întâlnit cu operatorii economici care își desfășoară activitatea în zonă și au stabilit că doar printr-un efort comun și o colaborare strânsă poate fi împiedicată transformarea taluzului într-un nou focar de infecție.

Autorităţile fac apel către constănţeni să nu mai arunce gunoaie pe faleză. „Acest efort nesfârşit este plătit din banii noştri, ai tuturor, pentru că unii nu înţeleg că oraşul nostru nu e coşul lor de gunoi. Constănţenii pot să semnaleze ori de câte ori sunt martorii unui astfel de comportament, pentru a-i putea sancţiona pe cei responsabili”, au transmis reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Pentru sesizări, puteţi folosi numărul de telefon 0241/4884.205 de la Dispeceratul Direcţiei Generale Poliţia Locală Constanţa. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4377 secunde