Administrația din Mangalia a finalizat proiectul de modernizare a falezei

Joi, 27 Octombrie 2016
333
Primăria Municipiului Mangalia organizează, astăzi, la ora 11.00, la Clubul Nautic Callatis, evenimentul prilejuit de finalizarea proiectului "Modernizare și amenajare zona turistică centrală în Municipiul Mangalia (Șoseaua Constanței Zona Pietonală - Piața Republicii - Aleea Teilor - Zona 2 - Pietonal Teilor și legătura Piața republicii - Plajă).

Proiectul a fost realizat în cadrul Programului Operațional Regional 2007-2013, Axa Prioritară 5: "Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului", Domeniul major de intervenție 5.2 - "Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale și creșterii calității serviciilor turistice".

Beneficiarul proiectului este Unitatea Administrativ-Teritorială Municipiul Mangalia. Autoritatea de Management este Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, iar Organismul Intermediar este Agenția pentru Dezvol-tare Regională Sud-Est.

Proiectul a început anul trecut și, printre altele, a prevăzut reabilitarea Aleii Teilor pe o distanță de 1,5 km, precum și amenajarea unui punct de belvedere. Lucrările au cuprins reamenajarea pavajului cu dale din granit, crearea de locuri de joacă, amenajarea de spații verzi, modernizarea utilităților publice și amenajarea unui punct de observație, cu sistem de iluminat și mobilier urban. 

Pagina a fost generata in 0.3685 secunde