Administrația din Constanța a "botezat" Parcul Regina Maria

345
Administrația din Constanța a

Articole de la același autor

Zilele trecute, în prezența primarului municipiului Constața, a reprezentanților Prefecturii Constanța, ai mediului academic și a zeci de elevi și studenți a avut loc dezvelirea pietrei ce marchează denumirea parcului de la Casa de Cultură "Regina Maria", parc ce până nu demult nu avea o denumire proprie. Cu acest prilej au fost plantați în parc trei mesteceni. 


"Vreau să le mulțumesc celor de la Universitatea Andrei Șaguna, de la Colegiul Național de Arte Regina Maria, celor din presă care au susținut acest proiect și mă bucur că astăzi zona are un nume. Un nume extrem de frumos și într-o perioadă importantă, atât pentru Casa Regală, pentru România, dar și pentru Dobrogea", a declarat primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău.  


În ultimul an, parcul "Regina Maria" a beneficiat de investiții majore din partea Primăriei Municipiului Constanța. Au fost amplasate peste 80 de bănci, au fost amenajate două locuri de joacă pentru copii, iar trotuarele și aleile din jurul parcului au fost asfaltate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4613 secunde