Administrația a început vizarea programului de funcționare pentru operatorii econimici

292
Administrația a început vizarea programului de funcționare pentru operatorii econimici - ainceputvizarea-1578692381.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Serviciului Autorizare Operatori Economici din cadrul Primăriei Municipiului Constanța îi informează pe operatorii economici că  vizarea anuală a avizului pentru programul de funcționare/autorizației de funcționare se poate face până la data de 31 martie.


Vizarea actelor administrative se face în baza a doar două documente, respectiv cererea și dovada plății. Acestea pot fi transmise online la următoarea adresă de e-mail: [email protected] sau se pot depune la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în Bd. Al. Lăpușneanu nr.116C (incintă City Park Mall - etaj I, aripa nouă). 


Pentru anul 2020, taxele aferente vizării autorizațiilor de funcționare pot fi consultate pe site-ul instituției www.primaria-constanta.ro. Taxa pentru vizarea avizului program de funcționare este de 107 lei. 


Pentru relații suplimentare vă puteți adresa la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în Bd. Al. Lăpușneanu nr.116C (incintă City Park Mall - etaj I, aripa nouă), sau la sediul instituției din Bd. Tomis nr.51, camera nr.129/122.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Ianuarie 2019
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4035 secunde