ACL Constanța a depus o nouă contestație la BEJ

88
ACL Constanța a depus o nouă contestație la BEJ - siglaaclpdlpnl2-1416159507.jpg

Articole de la același autor

Alianța Creștin - Liberală Constanța a depus noi contestații astăzi, 16 noiembrie a.c., la Biroul Electoral Județean Constanța cu privire la o serie de nereguli privind desfășurarea procesului electoral în turul II de scrutin al alegerilor pentru desemnarea președintelui României.
Urmare a informațiilor primite, Alianța Creștin-Liberală Constanța a depus la Biroul Electoral Județean o contestație privind influențarea votului și continuarea campaniei electorale dincolo de limitele stabilite de lege în localitatea Năvodari. În acest sens, consilierii județeni ai PSD, Nicu Tudor și Radu Pîndici, stau la intrarea în secțiile de votare 309, 310, 311 și 312 influențând alegătorii.
O altă contestație se referă la identificarea în trafic a unui autocar care, deși avea afișat ruta Năvodari – Mihai Viteazu, acesta transporta persoane către municipiul Constanța. Sesizarea ACL a fost depusă ca urmare a unor informații primite la sediu privind posibilitatea existenței unor fraude electorale prin vot multiplu.
Totodată, ACL a depus o contestație la BEJ Constanța prin care a sesizat situații de turism electoral în localitatea Cuza Vodă. Aceste situații au fost identificate în proximitatea secțiilor de votare nr. 424 și nr. 425, respectiv în curtea școlii din localitate, prin prezența unor microbuze cu numerele de înmatriculare: B-6340-PK, BV-12-PRR, CC-7931-PB.
Alianța Creștin Liberală Constanța a anexat fotografii ale vehiculelor utilizate pentru a aduce votanți la secțiile de votare și a solicitat BEJ Constanța să depună demersuri urgente pentru verificarea celor sesizate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3455 secunde