A murit fostul primar de la Medgidia Marian Iordache

3316
A murit fostul primar de la Medgidia Marian Iordache - 11943216918309690703790085772775-1600019007.jpg

Articole de la același autor

Liberalii din Constanța sunt în doliu după ce unul dintre membrii marcanți ai partidului s-a stins fulgerător din viață!


Este vorba despre fostul primar din Medgidia, actualmente consilier județean, Marian Iordache. Potrivit surselor noastre, acesta a murit fulgerator în timp ce lua cina și s-ar fi înecat cu pepene. 
Cadrele medicale au intervenit destul de repede însă, din pacate, nu au mai putut face nimic pentru a fi salvat. Liberalul Marian Iordache a fost primar al Municipiului Medgidia timp de două mandate (2008 - 2016) și se afla pe lista PNL Constanța pentru un nou mandat de consilier județean. Pe 4 octombrie ar fi împlinit 59 de ani.  
Dumnezeu să-l odihnească în pace! Ziarul Cuget Liber transmite sincere condoleanțe familiei !




"Rămas bun, prieten drag! Cu extremă durere în suflet, anunț trecerea la cele veșnice a celui care nu ne-a fost doar un coleg, ci un adevărat prieten, Marian Iordache. Prea devreme, prea brusc... o veste care mă lasă fără puterea de a spune câteva cuvinte! Vei rămâne mereu în memoria noastră ca fiind imaginea vie a ceea ce înseamnă devotament și dăruire. Îți mulțumesc pentru sfaturi, energie și toate amintirile pe care le-am strâns împreună! Condoleanțe familiei!", a transmis liderul PNL Constanta, deputatul Bogdan Huțúcă.




"Mi-ș fi dorit să ne bucurăm împreună de realizări , dar se pare că Dumnezeu a avut alte planuri cu tine, Mariane...! Din nefericire, bunul nostru coleg și prieten, Marian Iordache, nu mai este printre noi. Ni-l vom aminti întotdeauna ca acel om jovial, pentru care nimic nu era imposibil, dedicat oamenilor și nouă, colegilor de partid. Suntem prea devastați de cumplita veste pentru a putea scrie mai multe...Sincere condoleanțe, familiei, vă suntem alături!", a transmis liberalul Mihai Lupu, candidatul PNL la Consiliul Județean Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 13 Septembrie 2020
Stire din Politică-Administrație : PSD cere demisia ministrului Educației
Pagina a fost generata in 2.0127 secunde