A fost votat bugetul Mangaliei pentru 2019. Unde se duc banii

507
A fost votat bugetul Mangaliei pentru 2019. Unde se duc banii - afostvotatbugetul-1555086010.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali din Mangalia, reuniți, zilele trecute, în cadrul unei ședințe ordinare, au adoptat proiectul de hotărâre privind bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul financiar 2019, precum și bugetele societăților din subordine, respectiv Goldterm și Parcul Industrial. Astfel, bugetul Mangaliei este estimat anul acesta, la aproximativ 195,1 mil. de lei.

"În bugetul pe anul 2019, am alocat fonduri pentru investiții la școli, bursele elevilor și alte măsuri cu caracter social. De asemenea, avem prevăzuți bani pentru cofinanțarea proiectelor europene, guvernamentale sau locale, astfel încât, să finalizăm fiecare investiție demarată de municipalitate. Vom aloca resurse financiare și pentru programele sociale și persoanele aflate în dificultate din punct de vedere economic și social", a spus edilul Mangaliei Cristian Radu.

Pe de altă parte, în cadrul aceleiași ședințe, s-a mai aprobat contul de execuție a bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Mangalia, pentru anul financiar 2018. În plus, aleșii locali au votat proiectul de hotărâre privind aprobarea unor regulamente de funcționare pentru Cantina Socială, dar și pentru Direcția Cultură și Sport. Alt proiect aprobat în aceeași ședință a făcut referire la preluarea unui autoturism, aflat în patrimoniul UAT Mangalia, de către Liceul Tehnologic "Ion Bănescu". De asemenea, consilierii locali au aprobat documentațiile tehnice privind amenajarea străzii Petre Ispirescu din Mangalia. Cu același prilej, s-a mai votat prelungirea contractelor de închiriere pentru locuințele sociale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5584 secunde