A fost inaugurată noua creșă din Agigea

415

Articole de la același autor

Părinții din localitățile Agigea și Lazu vor avea unde să-și lase copiii în perioada în care se vor afla la serviciu, deoarece pri-marul Cristian Cîrjaliu a inaugurat, ieri, creșa cu program prelungit "Albă ca zăpada". Aici vor fi îngrijiți bebelușii de la câteva luni și copiii de până la trei ani. 
Creșa a fost reabilitată din temelie și are trei săli de curs dotate cu mobilier modern, trei dormitoare, dar și loc de joacă. Proiectul, în valoare de aproape un milion de lei, a fost realizat de Primăria Agigea, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța. Primii vizitatori ai creșei au fost copiii de la grădinița "Riță Gărgăriță", inaugurată în Agigea, la sfârșitul lunii trecute. La inaugurarea de ieri, au ținut să fie alături de edilul Cristian Cîrjaliu și președintele CJC, precum și parlamentari constănțeni ai PSD. 
În altă ordine de idei, pe lângă faptul că părinții vor avea unde să-și lase copiii atunci când sunt la serviciu, inaugurarea noii instituții a favorizat și crearea de noi locuri de muncă în Agigea. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.077 secunde