A fost adoptat planul general de măsuri cu privire la alegerile locale din 27 septembrie

130
A fost adoptat planul general de măsuri cu privire la alegerile locale din 27 septembrie - 1-1597845296.jpg

Articole recomandate

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a adoptat planul general de măsuri cu privire la alegerile locale din 27 septembrie, potrivit Agerpres.ro.


"Ținând cont de actualul context generat de pandemia de COVID-19, reprezentanții instituțiilor cu responsabilități în organizarea și desfășurarea alegerilor au subliniat, în cadrul ședinței Comisiei Tehnice Centrale pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor locale, importanța unei bune colaborări atât la nivel central, cât și la nivel teritorial, pentru ca alegerile să fie organizate în condiții de legalitate, dar și de protejare a sănătății cetățenilor", informează un comunicat al MAI.


În cadrul întâlnirii, au fost prezentate principalele atribuții ce revin instituțiilor cu responsabilități în organizarea și desfășurarea alegerilor, precum și stadiul îndeplinirii măsurilor organizatorice dispuse până în prezent, conform Programului calendaristic pentru realizarea acțiunilor necesare organizării și desfășurării în bune condiții a alegerilor, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 576/2020.


"Ministerul Afacerilor Interne urmărește în continuare, ca toate instituțiile implicate în organizarea și desfășurarea alegerilor locale din anul 2020, să realizeze acțiunile din Programul calendaristic la termenele aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 576/2020", arată sursa citată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7293 secunde