A bătut Gigi Chiru palma cu Maria Stavrositu?

701
2
A bătut Gigi Chiru palma cu Maria Stavrositu? - gigichiru21309702363-1319230691.jpg
Membrii Biroului Permanent Județean (BPJ) al PDL Constanța s-au întâlnit, vineri, în cadrul unei ședințe de partid, unde au stabilit că alegerile la Organizația Municipală vor avea loc la data de 5 noiembrie, începând cu ora 11.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța. Tot în cadrul întâlnirii, s-a mai hotărât majorarea numărului de delegați, de la 500 la 600.
Deși, inițial, au existat divergențe privind Comisia de Organizare și Desfășurare a Alegerilor (CODA), în cele din urmă, se pare că Maria Stavrositu a bătut palma cu Gigi Chiru și "apele s-au liniștit". Mai exact, rămâne valabilă CODA stabilită de membrii BPJ, care va fi condusă de Mihai Petre, și nu cea care se afla în responsabilitatea Mariei Stavrositu.
"Rămâne CODA condusă de Mihai Petre. Așa a stabilit majoritatea", a declarat Maria Stavrositu.
În ceea ce privește candidaturile pentru funcția de președinte al Organizației Municipale a PDL, președintele Gigi Chiru a spus, vineri, că, deocamdată, nimeni nu și-a depus candidatura, însă așteaptă ca acest lucru să se întâmple începând de luni.
Reamintim că, neoficial, există trei persoane care râvnesc la conducerea Organizației Municipale. Mai exact, actualul interimar, deputatul Maria Stavrositu, consilierul județean Florian Constantin și deputatul Constantin Chirilă.

Comentează știrea

tase
22 octombrie 2011
perfect

Da, chiar ma Jiji impacati-va ca va sta bine impreuna la amandoi!

sava
23 octombrie 2011
Impacare,impacare,fara nici o suparare ?

N-as vrea sa fiu in pielea lui Gigi Chiru .Dupa aceste alegeri va avea din nou credibilitatea pusa la indoiala indiferent cine castiga.Cand promiti in stanga si-n dreapta este normal ca la final "s-o furi" si din stanga si din dreapta.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.424 secunde