Liderul PNL Constanța, Gheorghe Dragomir:

"5 iunie este momentul de a spune STOP decăderii Constanței"

2678
8

Articole de la același autor

Casa de Cultură din Constanța a fost, ieri, neîncăpătoare pentru membrii și simpatizanții PNL care au venit din tot județul pentru a participa la evenimentul de lansare a candidaților la Primăria Municipiului Constanța, la Consiliul Local Municipal Constanța și Consiliul Județean Constanța pentru alegerile ce vor avea loc la data de 5 iunie.

Sub sloganul "Facem Constanța Puternică", pe tot parcursul evenimentului, reprezentanții PNL au propus o nouă viziune de dezvoltare bazată pe creșterea continuă a bugetului Consiliului Județean și o cheltuire eficientă și transparentă a banului public, care să ducă la un nivel de trai ridicat pentru toți cetățenii.

Invitat special al acțiunii a fost prim-vicepreședintele PNL, Adriana Săftoiu.

"Fac campanie electorală de 20 de ani și mărturisesc că aceasta este campania cea mai atipică pe care trebuie să o ducem. Și îmi dau seama mai mult ca niciodată că e nevoie de foarte multă determinare și forță. PNL este singurul partid politic care a încercat să respecte ce a cerut țara", a spus liberala Adriana Săftoiu.

La rândul lui, președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, care va candida pe lista liberalilor pentru funcția de președinte al CJC, a vorbit despre importanța scrutinului din 5 iunie. Printre altele, el a afirmat că este sigur că PNL va câștiga alegerile, deoarece a construit o organizație și o filială puternică.

"De 12 ani am construit o echipă cu oameni noi, fără experiență politică, dar și cu oameni cu experiență, însă toți oameni de valoare. Formăm cea mai puternică echipă. Nu ne-a fost ușor, dar am construit o echipă în care, astăzi, avem candidați la primăriile în județ, candidați la Consiliul Municipal Constanța, Consiliul Județean, oameni mai noi în politică sau cu multă experiență în politică, dar toți cu experiență de viață. Toți au performat într-un domeniu, sunt oameni integri, oameni de valoare, oameni care au format și formăm, împreună, cea mai puternică echipă a PNL din toate timpurile încoace. Lupta, de când sunt președintele filialei județene, a fost greu de dus. Acum, avem nevoie și de cei care nu sunt în partid. Parteneriatul cu societatea civilă este unul pe care ni-l dorim cu toții. Vrem să fie unul real, onest, un sprijin din care fiecare dintre noi să câștige. Să câștigăm dreptul de a ne promova proiectele, pentru că acest lucru este menirea noastră, a celor ce suntem aleși. Vom da cei mai mulți primari în județul Constanța. Pentru prima dată, avem nouă colege, toate cu șanse reale. Mă bucur că au avut curajul și au ieșit în prima linie. Mai avem candidați primari la al cincilea mandat, al patrulea mandat. Sunt membri și candidați care au venit în PNL pentru că au avut încredere în partidul nostru", a declarat Gheorghe Dragomir.

Pe de altă parte, el i-a îndemnat pe toți să iasă la vot dacă se dorește cu adevărat o schimbare în Constanța.

"Spuneți-le tuturor să iasă la vot! 5 iunie este momentul de a spune STOP decăderii Constanței", a adăugat Dragomir.

v v v

În altă ordine de idei, lista candidaților pentru Consiliul Județean Constanța cuprinde numele a 46 de liberali. Ea este deschisă de liderul Organizației Județene a PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, cel care este propus și pentru preluarea funcției de președinte, în caz că liberalii vor câștiga majoritatea în CJC. Pe locurile eligibile, în ordinea stabilită de partid se mai află omul de afaceri Gheorghe Muhscină, fostul europarlamentar Adrian Manole, Robert Boroianu, copreședinte al Organizației Municipale a PNL Constanța, omul de afaceri Cristy Remus Baisan. Lista continuă cu primarii Cristian Radu (Mangalia), Mugur Mitrana (23 August), Vasile Delicoti (Poarta Albă), George Scupra (Ovidiu), Gheorghe Grameni (Mihai Viteazu), Gheorghe Moldovan (Albești), Ion Adam (Comana) și Marian Iordache (Medgidia). Mai departe, pe listă se mai află actualul consilier județean Baiazid Memiș, omul de afaceri Gheorghe Lămureanu, medicul Marius Enescu, dar și alți liberali. 

Comentează știrea

Liviu Chilian
23 mai 2016
Lotrii demonici liberabiati

Cum este posibil!? Chiar nu mai exista niciun pic de omenie in fosta Românie? Niciun dram de rațiune? Niciun pic de bun simt? Evident, Satana le'a luat cu totul "mințile" psihopat-sociopaților liberabiati, hoți cu mult mai vicioși decât FURII pesediști! Voi, liberabiatii, cu mult mai mult decât tzakanistii, ați distrus fosta Romanie si dus cleptomania pe culmi nebănuite nici măcar de Vanghelighioanele pesediste. Cu câta seninătate acești porci-de-câine liberabiati guiță de decădere! Sigur, vor sa inhate phuterea pt a se răzbuna pe FURII mazareno-Zidani. Văd ca mai mult de jumătate din numele citate sunt Greco-Tzigani satanici, iar Bulgaroiul cu ceafa foarte groasa, Drakomirevipera, e'nnebunit s'ajunga Gauleiter, sa sugă si el sângele bieților copii de țărani din județ, cei mai abuzați copii din Nebunistanul-Romarlanesc. Blestemați sa fie LOTRII liberabiati-patricisti! Blestemat sa fie kustendgeanul Athanasiadis-Tariceanu, DEMENTUL ce a ÎMBOGĂȚIT la paroxism Burghezia Rosie militarat-seKurista si a distrus Finanțele Rromarlaniei între 2004-2008!

MIHAI
23 mai 2016
STOP DECADERII CONSTANTEI

Un fenomen politic unic in Romania . Cei care au provocat decaderea Constantei , indraznesc sa pozeze in salvatori , pretinzand ca daca cetatenii vor iesi la vot , ei , fostii liberali , deveniti pesedisti prin intrarea in USL , vor face si vor drege .Dragomir are tupeul sa afirme ca " toti au performat intr-un domeniu , oameni integrii si de valoare " . Care integritate, care performanta ? Cand te-ai aliat cu pesedeul ai dvenit complice si coautor la toate faradelegile pesedistilor adaugandu-le si pe cele ale fostilor liberali . Curios, nu apare marele politicianist pesedist Hasotti . El nu vrea sa ne mai salveze din ghearele reactiunii ? In poza , langa Hasotti este un scaun liber . Era normal sa fie ocupat de noul penelist si presedinte Chitac , care a fost ori ignorant ori acesta s-a simtit dezonorat sa apara alaturi de cea mai sinistra formatie politicianista din Constanta . Nu vom considera ca mai exista partid liberal in Constanta pana cand cei trei care stau pe scaune nemeritate , inclusiv Hasotti , vor disparea pana si din amintirile cetatenilor .

Cristi
23 mai 2016
E simplu !

Azi ii vedem pe scena , maine o sa-i vedem in catuse si la bulau . Uitati-va bine la figurile lor !

ath
23 mai 2016
Ce ar mai fi de spus ?

De acord cu Liviu Chilian si Mihai.In plus,daca pozele din titlu sunt recente,se vede ca baietii au o premonitie.Uitati-va la fetele lor,parca s-au adunat la priveghi,la capul celui care a fost si care va ramane in memoria noastra,marele partid liberal de orientare bolsevica.Parca i-a lovit tramvaiul.Liberalii sunt tot un fel de pesedei dar putin mai prosti,a spus un comentator TV.Daca ar fi avut o pozitie neutra fata de scandalul Basescu,daca nu si-ar fi ridicat poalele-n cap ca doamna Fierea,azi ar fi fost cel mai mare partid din Romania pentru ca aveam o alternativa la PSD si PDL.Un lucru este sigur,astea sunt ultimele poze de famiglie.Daca liberalii pierd din nou Primaria Constanta si o va pierde,domnul Dragomir si domnul Hasotti isi vor lua adio de la politica.In memoria acestor doi oameni "de valoare",eu propun sa botezam un salon de masaj erotic sau o sala cu pacanele ca la asta s-au priceput ei.Personal,i-am votat de 25 de ani,am votat cu toti cei care am crezut eu ca se opun bolsevicilor lui Ilici.M-au tradat.Adio baieti ! Baietii astia au pierdut inca din anul 2012 cand s-au aliat cu pesedeii lui Ponta si vor pierde si alegerile din 2020 si in vecii vecilor.Amin ! Multumita lor,Fagadau va domni inca 20-30 de ani ca e tanar.Fagadau va pleca in carje din primarie,pe la 90 de ani. Laudat fie numele tau,Fagadau !

unul de dreapta
23 mai 2016
Amin

Felicitari ath! Tabloul este inchis. O adunatura de derbedei. Nu mai am numic de spus.

Liviu Chilian
23 mai 2016
Tineri Romani Adevărați, UNITI'VA in Rezistenta Romană

Frați Romani constănțeni si minoritari patrioți! Istoria va numi perioada NEAGRĂ postdecembrista: "KkpIUDAlismul Cleptomaniac Pseudoreligios-Miltaroid" de factura Jewnglishtaneza; pseudocapitalism ce vrea ca puterea absoluta in antisocietate sa fie in GHEARELE a 1% din populație, unulasutasi ce URĂSC de moarte omul de rând. KkoIUDAlusmul Jewnglishtanez este aplicat in Rromarlania, după 1997. Rezultatul il vedeți. Numai 0,15% din populație au acaparat TOTUL, si extermina fără mila poporul, folosind CIRCUL deMoncratic Amerikknar; Amerikknari ce au fost aduși in fosta Tara Noastră, pentru protecția politicastrilor. Dacă vreți sa supraviețuiți ca Neam cu TRADIȚIE si CULTURA, ca popor, este in puterea voastră, a TINERILOR ce TREBUIE sa va coalizati, UNIȚI im Rezistenta Romană. Nu e de gluma! Amerikknarismul este doctrina Satanei Diabolice! Curând, vor începe conflicte militarate si in aceasta zona in care a fost liniște după 1945. Amerikknarii provoacă Rusia pt ca'i vor resursele. Priviți cum au ajuns sa trăiască si Rușii de rând, din cauza kkpIUDAlismului cleptomanic-ultradecadent. Acum, liberabiatii SUNT folosiți de Amerikknari pt ca au văzut in ei CLEPTOMANIACII diabolici din Nebunistanul-Romarlanesc. Doamne Iisuse Christoase! Deșteapta Tinerimea Romana! Amin!

zoro
23 mai 2016
Sunt recente

Te asigur ca pozele sunt facute ieri, am fost acolo si te asigur ca sunt actuale.

Răspuns la: Ce ar mai fi de spus ?
Adăugat de : ath, 23 mai 2016
De acord cu Liviu Chilian si Mihai.In plus,daca pozele din titlu sunt recente,se vede ca baietii au o premonitie.Uitati-va la fetele lor,parca s-au...
un constantean
3 iunie 2016
Hai ca ati nimerit-o

Poza asta e ..totala!!! Victor Manea care e pe locul 1 la dormitul in Parlament si la absente, fostul electrician Mihai Lupu ajuns deputat pe banii din contractele cu statul si nu in ultimul rand Gheorghe Dragomir pupincuristul lui Radu Mazare. Pe Hasotti de ce nu l-ati pus in poza? "Radu, stai ca ai ceva pe haina"! - o scama...

Pagina a fost generata in 0.5698 secunde