X
X
Mai multe ştiri online:

Victor Ponta: "Între sănătatea oamenilor și voturi, Orban a ales voturile"

Ştire online publicată Marţi, 11 August 2020. Autor: Carmen MOCANU
Liderul Pro România, Victor Ponta, l-a acuzat, ieri, pe premierul Ludovic Orban că între sănătatea oamenilor și voturi a ales voturile, Ponta adăugând că prim-ministrul organizează alegerile locale în condițiile în care sistemul de sănătate se apropie de colaps, deschiderea școlilor este incertă, iar firmele se apropie de faliment.

"Va fi nevoie să moară oameni ca să rămână Guvernul acesta incompetent. Sistemul de sănătate se apropie de colaps, școala nu știm dacă se deschide sau nu, firmele românești se apropie de faliment, dar Orban face alegeri!", a scris Ponta pe Facebook.

El a menționat că Pro România a solicitat un protocol clar, detaliat și eficient pentru organizarea campaniei electorale și a zilei votului în condiții de maximă siguranță, dar "Guvernul Orban nu a făcut nimic".

"Pro România a solicitat organizarea alegerilor locale și parlamentare într-un termen cât mai apropiat între acestea, pentru a reduce riscul de infectare și cheltuielile uriașe - 200 milioane euro doar pentru locale - Guvernul Orban nu a răspuns. Între sănătatea oamenilor și voturi, Orban a ales voturile. Să fim siguri că îi vom arăta la vot ce mult a greșit", a mai scris Ponta.

Premierul Ludovic Orban a declarat luni că la nivelul actual de cazuri zilnice de infectare cu noul coronavirus, conform statisticilor din ultimele două săptămâni, pot fi organizate alegerile locale. Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31453 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3891 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1457 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1255 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.678 secunde