X
X
Mai multe ştiri online:

Victor Negrescu: Pandemia putea fi mai bine gestionată. PSD este pregătit pentru a prelua guvernarea

Ştire online publicată Joi, 13 August 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a declarat la Sibiu, că pandemia putea fi mai bine gestionată de actualul guvern, iar PSD este pregătit să preia guvernarea alături de alte partide, potrivit Agerpres.


"Pandemia putea fi, și asta e opinia noastră, mai bine gestionată, evident, dacă vocea experților era auzită într-adevăr și ascultată în deciziile care urmau a fi luate la momentul oportun. Ultima informație care a fost menționată inclusiv ieri, în discuția din plenul Parlamentului, este acea achiziție extrem de dubioasă privind practic îmbunătățirea în tot ce înseamnă serviciile medicale de urgență și pentru cei care se află în situații grave, achiziționarea unor echipamente medicale care nu au mai venit, avansul plătit...", a spus Victor Negrescu, într-o conferință de presă.


El a precizat că moțiunea de cenzură care va fi depusă luni "are toate șansele să treacă".


"Sunt multe astfel de cazuri care ne împing spre depunerea, luni, a moțiunii de cenzură, o moțiune de cenzură care, în opinia noastră, are toate șansele să treacă. (...) Scopul nu este să schimbăm un guvern de dragul de a schimba un guvern, este să sancționăm un guvern care nu a fost capabil să gestioneze pandemia, care nu a fost transparent în achizițiile publice, care mai degrabă a făcut politică, în loc să facă o bună administrare a țării. Evident, avem o serie de propuneri prin care vrem să construim ulterior, cât se poate de rapid, o guvernare solidă, transparentă. Noi am prezentat inclusiv varianta unui guvern la care pot participa toate formațiunile politice. Urmează (...) să avem o decizie la nivelul structurilor noastre decizionale pentru a vedea care este direcția de urmat și (...) care sunt propunerile sau care este propunerea de prim ministru. PSD este pregătit pentru a prelua guvernarea alături de celelalte partide care vor să își asume această responsabilitate", a precizat Victor Negrescu.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 16554 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2526 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Social
Marti, 15 septembrie Foto : Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat 1519 vizite, 0 comentarii Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1488 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1269 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3634 secunde