USR continuă strângerea de semnături. "Stradă cu stradă, schimbăm Constanța"

1451
USR continuă strângerea de semnături.

Articole de la același autor

Reprezentanții USR Constanța continuă campania de strângere a semnăturilor necesare validării candidaților USR la alegerile pentru Primăria Constanța și Consiliul Județean Constanța.

"Ne găsiți în fiecare zi la corturile amplasate în zonele City Mall, magazinul Tomis și Casa de Cultură, după următorul program:

City Mall - orele 9:00 -12:00; 17:00 – 20:00, Magazinul Tomis - orele 9:00 -12:00; 16:00 – 18:00, Casa de Cultură - orele 9:00 -12:00; 16:00 -19:00. Semnătură cu semnătură, stradă cu stradă, schimbăm Constanța", este mesajul transmis de cei de la USR Constanța.

Dacă unii dintre membri se află în aceste locuri, alții își continuă întâlnirile cu locuitorii prin cartierele Constanței.

"Cartierul Medeea și locuitorii acestuia merită mai multă atenție din partea primăriei. Locuitorii își doresc facilități normale pentru un trai decent: reînființarea școlii de cartier, un parc adevărat, o linie eficientă de transport în comun, mai multă ordine și mai multă curățenie. O problemă frecvent semnalată a fost aceea a câinilor comunitari.

Vom reveni în Medeea și după alegerile locale pentru a prezenta în Consiliul Local, spre rezolvare, doleanțele locuitorilor acestei zone", spun membrii USR Constanța.

Dacă ieri au fost în Medeea, zilele trecute, echipa USR a ajuns în Cartierul Tomis Plus. O zonă nouă, o extensie a orașului care ar fi trebuit să arate impecabil din toate punctele de vedere. Dar nu este așa!

"În ciuda denumirii optimiste pe care o poartă, Tomis Plus este un cartier cu multe minusuri. Lipsa de viziune a edililor din ultimii 20 de ani a făcut ca acest cartier să fie rupt de oraș și, în anumite privințe, chiar de lumea civilizată. Tomis Plus este un cartier unde s-a construit haotic și fără stil. Am întâlnit la tot pasul mormane de moloz și materiale de construcție abandonate, șantiere neîngrădite, praf și gunoaie. Lipsesc trotuarele, locurile de joacă pentru copii și zonele de agrement. Avem soluții pentru îmbunătățirea vieții din acest cartier. Mare parte dintre acestea ne-au fost sugerate de oamenii cu care am discutat. Câștigând Primăria Constanța le vom putea pune în practică", spun cei din echipa USR Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.495 secunde