X
X
Mai multe ştiri online:

USR continuă strângerea de semnături. "Stradă cu stradă, schimbăm Constanța"

Ştire online publicată Luni, 10 August 2020. Autor: Carmen MOCANU
Reprezentanții USR Constanța continuă campania de strângere a semnăturilor necesare validării candidaților USR la alegerile pentru Primăria Constanța și Consiliul Județean Constanța.

"Ne găsiți în fiecare zi la corturile amplasate în zonele City Mall, magazinul Tomis și Casa de Cultură, după următorul program:

City Mall - orele 9:00 -12:00; 17:00 – 20:00, Magazinul Tomis - orele 9:00 -12:00; 16:00 – 18:00, Casa de Cultură - orele 9:00 -12:00; 16:00 -19:00. Semnătură cu semnătură, stradă cu stradă, schimbăm Constanța", este mesajul transmis de cei de la USR Constanța.

Dacă unii dintre membri se află în aceste locuri, alții își continuă întâlnirile cu locuitorii prin cartierele Constanței.

"Cartierul Medeea și locuitorii acestuia merită mai multă atenție din partea primăriei. Locuitorii își doresc facilități normale pentru un trai decent: reînființarea școlii de cartier, un parc adevărat, o linie eficientă de transport în comun, mai multă ordine și mai multă curățenie. O problemă frecvent semnalată a fost aceea a câinilor comunitari.

Vom reveni în Medeea și după alegerile locale pentru a prezenta în Consiliul Local, spre rezolvare, doleanțele locuitorilor acestei zone", spun membrii USR Constanța.

Dacă ieri au fost în Medeea, zilele trecute, echipa USR a ajuns în Cartierul Tomis Plus. O zonă nouă, o extensie a orașului care ar fi trebuit să arate impecabil din toate punctele de vedere. Dar nu este așa!

"În ciuda denumirii optimiste pe care o poartă, Tomis Plus este un cartier cu multe minusuri. Lipsa de viziune a edililor din ultimii 20 de ani a făcut ca acest cartier să fie rupt de oraș și, în anumite privințe, chiar de lumea civilizată. Tomis Plus este un cartier unde s-a construit haotic și fără stil. Am întâlnit la tot pasul mormane de moloz și materiale de construcție abandonate, șantiere neîngrădite, praf și gunoaie. Lipsesc trotuarele, locurile de joacă pentru copii și zonele de agrement. Avem soluții pentru îmbunătățirea vieții din acest cartier. Mare parte dintre acestea ne-au fost sugerate de oamenii cu care am discutat. Câștigând Primăria Constanța le vom putea pune în practică", spun cei din echipa USR Constanța.Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31453 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3890 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1457 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1255 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.1509 secunde