X
X

UDTTMR, protocol de colaborare cu PNL Constanța la alegerile locale

Ştire online publicată Vineri, 31 Iulie 2020. Autor: Carmen MOCANU
Liberalii din Constanța s-au reunit, ieri, la Hotelul "Ramada", cu prilejul încheierii protocolului dintre Partidul Național Liberal, filiala Constanța și Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România.

La conferința de presă au participat prședintele filialei PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, președintele UDTTMR, Gelil Eserghep, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean, Mihai Lupu și candidatul PNL la Primăria Municipiului Constanța, Vergil Chițac.

În cadrul evenimentului, președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, a menționat că protocolul vizează o colaborare cu UDTTMR și la nivel județean, nu numai la nivelul municipiului Constanța.

La rândul lui, Gelil Eserghep a apus că uniunea a decis susținerea PNL deoarece este singurul partid care a venit spre UDTTMR cu o ofertă reală, în timp ce actuala administrație nu a ajutat comunitatea tătară cu absolut nimic. Mai mult, a spus Gelil Eserghep, niciun partid politic nu a acordat sprijin comunității, până la PNL.

"Am primit propunerea cu încântare. Sunt singurii care ne-au căutat în mod real, alții ne-au transmis vorbe. PNL a venit și a discutat concret, real, iar discuțiile s-au materializat în acest protocol unic pentru ei și pentru noi", a spus Gelil Eserghep. El a explicat că, în urma protocolului, UDTTMR va avea un post de consilier la Consiliul Local Municipal Constanța în persoana lui Casimceali Ateș și un post de consilier la CJC pentru Geafar Dincer. Ambele locuri sunt eligibile și, în plus, UDTTMR a obținut de la PNL, în toate localitățile, 30 de locuri eligibile de consilieri.Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 16556 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2527 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Social
Marti, 15 septembrie Foto : Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat 1522 vizite, 0 comentarii Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1488 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1270 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4851 secunde