UDTTMR, protocol de colaborare cu PNL Constanța la alegerile locale

879
UDTTMR, protocol de colaborare cu PNL Constanța la alegerile locale - udttmrprotocolcupnl-1596131909.jpg

Articole de la același autor

Liberalii din Constanța s-au reunit, ieri, la Hotelul "Ramada", cu prilejul încheierii protocolului dintre Partidul Național Liberal, filiala Constanța și Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România.

La conferința de presă au participat prședintele filialei PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, președintele UDTTMR, Gelil Eserghep, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean, Mihai Lupu și candidatul PNL la Primăria Municipiului Constanța, Vergil Chițac.

În cadrul evenimentului, președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, a menționat că protocolul vizează o colaborare cu UDTTMR și la nivel județean, nu numai la nivelul municipiului Constanța.

La rândul lui, Gelil Eserghep a apus că uniunea a decis susținerea PNL deoarece este singurul partid care a venit spre UDTTMR cu o ofertă reală, în timp ce actuala administrație nu a ajutat comunitatea tătară cu absolut nimic. Mai mult, a spus Gelil Eserghep, niciun partid politic nu a acordat sprijin comunității, până la PNL.

"Am primit propunerea cu încântare. Sunt singurii care ne-au căutat în mod real, alții ne-au transmis vorbe. PNL a venit și a discutat concret, real, iar discuțiile s-au materializat în acest protocol unic pentru ei și pentru noi", a spus Gelil Eserghep. El a explicat că, în urma protocolului, UDTTMR va avea un post de consilier la Consiliul Local Municipal Constanța în persoana lui Casimceali Ateș și un post de consilier la CJC pentru Geafar Dincer. Ambele locuri sunt eligibile și, în plus, UDTTMR a obținut de la PNL, în toate localitățile, 30 de locuri eligibile de consilieri.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3385 secunde