X
X
Mai multe ştiri online:

Teatrul de Vară din Techirghiol, modernizat cu fonduri europene

Ştire online publicată Miercuri, 27 Mai 2020. Autor: Carmen MOCANU
Primarul orașului Techirghiol, Iulian Constantin Soceanu, a anunțat, ieri, că lucrările de reabilitare în cadrul proiectului ce vizează modernizarea și extinderea Teatrului de Vară și reabilitarea trotuarelor din zona adiacentă sunt în plină desfășurare.

Proiectul este finanțat din fonduri europene și are o valoare de aproximativ opt milioane de lei, contribuția din bugetul local fiind de doar 2%. Prin acest proiect, va fi modernizată clădirea existentă a Teatrului de Vară "Jean Constantin" și va fi extinsă capacitatea de vizionare la 612 locuri pentru spectatori, față de cele 490 existente.

"Vorbim despre o creștere cu 25% a numărului de locuri. De asemenea, va fi construită o nouă clădire care va avea funcționalitate strict tehnică.

O altă componentă a proiectului se referă la reabilitarea zonei pietonale adiacente Teatrului de Vară «Jean Constantin», în suprafață de 1.312 mp, pentru îmbunătățirea traseelor pietonale și a condițiilor de deplasare nemotorizate", a spus primarul Iulian Constantin Soceanu. Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4731 secunde