X
X
Mai multe ştiri online:

Stelian Ion: "Trebuie oprită sifonarea banilor publici la Constanța"

Ştire online publicată Miercuri, 29 Iulie 2020. Autor: Carmen MOCANU
Deputatul Stelian Ion și candidat al USR la Primăria Constanța a atras atenția, în cadrul unei conferințe de presă că pe ordinea de zi se află mai multe proiecte ce vizează alocarea unor sume de bani cluburilor sportive din Constanța. El a făcut apel la consilierii locali să nu voteze aceste proiecte argumentând că reprezintă o "sifonare a banilor publici".


"Se intenționează votarea unor proiecte ce însumează alocarea a 4,3 milioane de eoro unor cluburi sportive. Este o sumă colosală dacă ne gândim la bugetul Constanței. Este o sumă colosală alocată unor entități private, o sumă aruncată pe fereastră fără să fie stabilite niște criterii de performanță. Aceste cluburi sunt conduse de pesediști, este un lucru care trebuie să înceteze. Acești bani ar fi trebuit alocați încă de anul trecut pentru investiții iar acum s-ar fi acoperit o parte din necesarul sălilor de sport necesare în Constanța", a spus Stelian Ion.


Totodata, el a atras atenția asupra proiectului ce vizează parcările din Constanța. Mai multe detalii pe aceste subiecte puteți afla din ziarul Cuget Liber de mâine.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.227 secunde