Și tu poți contribui la Strategia Smart City a municipiului Constanța!

Vineri, 05 Iunie 2020, 21:03
234
Reprezentanții Primăriei Constanța au transmis, vineri, că proiectul SMART CT are ca obiectiv principal consolidarea capacității administrative a municipalității constănțene iar unul dintre obiectivele acestuia este realizarea strategiei Smart City.

Aceasta urmărește să răspundă cerințelor specifice și problemelor reale ale municipiului Constanța și poate fi consultată pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța.

Drept urmare, orice persoană interesată poate trimite observații, sugestii și opinii atât prin poștă, la adresa: B-dul Tomis nr.51, cam. 25B, cât și prin e-mail la adresa proiecte@primaria-constanta.ro.

"Ulterior perioadei de consultare se va organiza dezbaterea publică. Vom reveni cu detalii referitoare la organizare și modalitatea de participare.

SMART CT urmărește dezvoltarea capacității de planificare strategică și simplificarea procedurilor administrative corelate cu introducerea de metode electronice de gestionare și management a documentelor administrative, fapte ce vor determina creșterea calității actului administrativ pe termen lung", au mai transmis cei de la Primăria Constanța. Pagina a fost generata in 0.2845 secunde