X
X
Mai multe ştiri online:

PSD sesizează Avocatul Poporului privind organizarea alegerilor anticipate

Ştire online publicată Luni, 17 Februarie 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, ieri, că va sesiza "de urgență" Avocatul Poporului în legătură cu Ordonanța de urgență privind organizarea alegerilor anticipate, despre care spune că va transforma România "într-un Rai al fraudelor electorale".

"PNL a legiferat turismul electoral! O ordonanță nelegiuită, cu aviz negativ de la Consiliul Legislativ, care va transforma România într-una a fraudelor electorale! O batjocură la adresa democrației! (...) Vom sesiza de urgență Avocatul Poporului ca să oprească acest șir întreg de abuzuri și ilegalități! Legiferarea turismului electoral de către PNL trebuie stopată la Curtea Constituțională", a scris Ciolacu pe Facebook.

El a mai spus că Ludovic Orban încalcă statul de drept și s-a folosit de funcția pe care vremelnic o deține pentru a servi doar interesele PNL.

"Nimic pentru interesele românilor. Ce garanție vor avea românii că reprezentanții lor vor fi aleși corect?! Atât timp cât oricine va putea vota oriunde?! Este corect ca un bucureștean să decidă reprezentantul unui brașovean? Sau invers?", mai spune Ciolacu.

Ordonanța de urgență privind organizarea alegerilor parlamentare înainte de termen, adoptată de Guvern pe 5 februarie, a fost înregistrată vineri, la Senat, în calitate de prim for legislativ sesizat, potrivit site-ului instituției. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.4019 secunde