Pro România și-a anunțat candidații pentru Primăriile Ovidiu, Aliman și Albești

710
Pro România și-a anunțat candidații pentru Primăriile Ovidiu, Aliman și Albești - photo202008071257581-1596795562.jpg

Articole de la același autor

Președintele Pro România , filiala Constanța, deputatul Mircea Titus Dobre, care este și candidatul partidului pentru Primăria Constanța, și candidatul pentru conducerea CJ Constanța, Răzvan Filipescu,  organizează, în aceste momente, o conferință de presă. Vor fi anunțați candidații Pro România pentru primăriile din Ovidiu, Aliman și Albești.


"Am observat că în această săptămână s-a discutat despre educație. Am observat că școala ar trebui sa inceapa pe 15 septembrie, dar Făgădău vrea să o deschidă în octombrie. Probabil că dânsul are cu cine să lase copiii acasă. Toate auroritățile locale au putut să găseasca soluții. Nu sunt de acord cu școala online. Mi se pare că este bătaie de joc. Avem spații mari în curtea școlilor și acolo am putea avea construcții modulare. Cred că aceste autorități trebuie să se trezească la realitate" a declarat Mircea Dobre.


"Dupa cum ați văzut de peste un an noi suntem singurul partid care lucrăm cu colegii noștri din teritoriu umăr la umăr. Aș vrea să cred că în această campanie sunt proiecte care se dedică comunităților și nu flotanților. Noi muncim pentru oamenii care locuiesc acolo, nu pentru flotanți. Vreau să cred că va avea loc o campanie fair play. Am văzut o preocupare a partidelor mari pentru agricultură. Oponentul meu de la PNL se laudă cu tot felul de lucruri care nu sunt adevărate. Îi aștept într-o dezbatere publică. Sunt probleme arzătoare. Remus Soceanu este candidatul la primăria orașului Ovidiu. Vom continua cu domnul Nicolae Magher care candidează la primaria Albești" a spus Răzvan Filipescu.


Remus Socianu este candidatul pentru primăria Ovidiu și a declarat: "Sunt probleme mari în Ovidiu. Vrem să facem un azil de bătrâni și să extindem grădinița cu program prelungit. Vrem să construim un parc industrial. Avem conexiuni cu Canalul Dunăre Marea Neagra și cu Portul Constanța."


Nicolae Moagher: "Sunt născut și crescut în localitatea Albești. Nu avem un dispensar propiu zis. Infrastructura lasă de dorit. Se circulă ca în Evul Mediu. Un proiect pentru relaxare al fi Pădurea Hagieni. Trebuie să facem o pistă de biciclete, drumuri pentru drumeții. Trebuie să tragem gaze. Mă gândesc și la tineri. Avem teren de fotbal foarte bun și o sală foarte bună."


Valentin Sivriu candidează la primăria Aliman: "Sper că voi reuși să câștig încrederea oamenilor. Pe linie de sport intenționez să refacem echipa de fotbal din Dunăreni. Comuna noastră se află la 100 de km de Constanța. Are potențial turistic. Pe linie de sănătate vrem să dotăm dispensarul din Dunăreni. La infrastructură putem să ne lăudăm ca stăm bine."


Mircea Dobre: "Partidele mari au făcut totul pe la colțuri. Cred că ar trebui să vină și ei în fata presei și să dea niste explicații. Noi venim și ne prezentăm candidații. Chiar dacă au emoții, așa este normal. Vă prezentăm KM 4-5, CET. Baza sportivă Triunghi arată că o savană. Are o suprafață de 37.100 de m pătrați. Nu a pus nimeni ochii pe acest teren pentru că este înconjurat de cale ferată. A fost lăsat în paragină. Nici șerpii nu stau acolo. Vrem să regândim această bază în special pentru cei care practică atletismul. Există o sală care seamănă cu un grajd. Acolo pe vremuri se antrenau luptătorii. Nimeni nu face nimic pentru acest sport. Vrem să construim un stadion de 110 de milioane de euro, în condițiile în care alții au făcut stadion cu 40 de milioane de euro. Păcat că cei care conduc de cel puțin zece ani nu au înțeles nimic. Am făcut tenis de performanță 14 ani de zile. Nu poți să construiești o arenă de tenis de concurs în condițiile în care nu ai cel puțin 10 terenuri. Avem ditamai campioana. Nu cred că Făgădău a întrebat-o vreodată pe Halep cum arată o arenă adevarată de tenis."


Mircea Dobre: Avem renumitul parc "La Grătar". Zona aia trebuie reamenajată. Trebuie ca acolo să existe curent electric și toalete publice."


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7595 secunde