Primarul Decebal Făgădău nu va participa la dezbateri cu contracandidații din alegeri

1782
Primarul Decebal Făgădău nu va participa la dezbateri cu contracandidații din alegeri - decebalfagadau2-1597081355.jpg

Articole de la același autor

Primarul Decebal Făgădău a anunțat, în cursul zilei de ieri, că nu va participa la dezbaterile politice din campania electorală. Acesta este convins că alegerile locale vor fi organizate în luna septembrie.

"Personal, eu nu voi participa la nicio dezbatere. Eu voi face o dezbatere cu constănțenii și despre lucrurile mai bune și despre cele mai puțin bune pe care le-am făcut, pentru că eu sunt ales de către constănțeni. Nu îmi este frică de nimeni, doar de bunul Dumnezeu și de mama. M-am uitat la câțiva dintre contracandidați și la ce proiecte propun. Îmi este greu să am o dezbatere cu oameni care nu știu ce înseamnă administrație. Sunt oameni care visează frumos. Nu vreau să fac o dezbatere cu persoane, însă dacă va fi o dezbatere serioasă de proiecte ce mi se va propune, voi analiza", a declarat Decebal Făgădău.

Edilul face un apel către constănțeni să iasă în număr cât mai mare la votul din luna septembrie, pentru alegerea primarului. "Nu îmi este frică de prezență mare la vot. Îi invit pe toți constănțenii să iasă la vot, indiferent cu cine votează", a subliniat actualul primar al municipiului Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6632 secunde