X
X
Mai multe ştiri online:

Primăria Techirghiol primește documentele privind ajutoarele alimentare de la UE

Ştire online publicată Miercuri, 03 Februarie 2016. Autor: Carmen MOCANU
Reprezentanții Primăriei Techirghiol îi anunță pe locuitori că ajutoarele alimentare acordate de Uniunea Europeană, în perioada 1.02.2016 - 31.03.2016, pentru persoanele defavorizate, se vor acorda și familiilor care au un venit mai mic de 450 lei/membru de familie și persoanelor care nu au niciun venit.


Pentru acordarea ajutoarelor alimentare, se vor depune la sediul Primăriei Techirghiol următoarele documente: cerere tip, care se completează la sediul instituției, documente de stare civilă, respectiv, certificat de căsătorie/divorț, certificat de naștere și copie după cartea de identitate. Totodată, dosarul trebuie să conțină dovada venitului net lunar pentru toți membrii familiei (talon de pensie, alocație, șomaj, handicap, adeverință de salariat, alte venituri), precum și adeverință de venit de la Administrația Fiscală, pen-tru membrii familiei cu vârsta de peste 


16 ani. Ajutoarele alimentare se vor acorda după analizarea dosarelor, în baza anchetei sociale și a documentelor depuse. 
Beneficiarii vor primi câte două cutii cu conținut identic. Fiecare cutie va conține următoarele alimente și cantități: 1kg. făină albă de grâu, 1 kg. mălai, 1 kg. orez, 1 kg. zahăr, 1 litru ulei, o pungă de paste făinoase (400 gr.), o pungă de fasole boabe (500 gr.), o conservă carne de vită (300 gr.), o conservă pateu de ficat de porc (200 gr.) și o cutie de pastă de tomate (400 gr.). 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.5015 secunde