Mașina unui consilier local PNL a fost vandalizată

360
Mașina unui consilier local PNL a fost vandalizată - colajslatina10128000-1530525103.jpg
Consilierul local PNL din Slatina, Ionuț Comănescu, și-a găsit mașina vandalizată, luni dimineața, în fața locuinței sale. Autoturismul avea geamul și una dintre oglinzi făcute praf și nu mai avea numere de înmatriculare, scrie Realitateadecraiova.net.


Liberalul Comănescu a făcut o postare pe pagina lui de socializare în care explică situația, considerând că acesta este un act de răzbunare din partea actualei administrații. 


"Sunt în fața casei. Vreau să plec la birou, mi-a fost vandalizată mașina, mi-au fost luate numerele. Mi-au spart geamurile, mi-au spart oglinda. Domnii de la poliție vor lua amprente și vom stabili ce lipsește din interior. Dacă nu mi se luau numerele credeam că este vorba despre o spargere, dar având în vedere că lipsec numerele, cel care a făcut-o clar că a făcut-o ca să facă rău. Acest lucru se întâmplă când faci o opoziție la Slatina. Actuala administrație nu este obișnuită cu stilul acesta de lucru. Proiectele trebuie să treacă așa cum își doresc, fără ca opoziția să comenteze ceva. Ar trebui să înțeleagă că nu ne speriem așa ușor. E urât ce se întâplă, dar aceasta este realitatea. Oglinda este făcută franjuri, geamul este spart. Va trebui să merg să îmi iau numere. Probabil stilul nostru de opoziție deranjează și probabil băieții aleg să te rezolve altfel. Nu este o variantă firească, dar aceasta este realitatea. Ceea ce mi s-a întâplat, probabil s-a petrecut mai spre dimineață", este mesajul consilierul Comănescu.

O anchetă derulată de către polițiștii din Slatina va stabili cum au stat lucrurile în această situație și cine a ales să procedeze astfel.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4025 secunde