X
X
Liderul PNL, Gheorghe Dragomir, așteaptă sondajul

Mai este Iulian Soceanu în cărți pentru Primăria Techirghiol?

Ştire online publicată Vineri, 18 Martie 2016. Autor: Carmen MOCANU
Iulian Soceanu
Mai este Iulian Soceanu în cărți pentru Primăria Techirghiol? - maiesteiuliansoceanuincartipnl-1458242343.jpg
Membrii Comitetului Județean Executiv al PNL Constanța au validat, până la acest moment, candidaturile pentru funcția de primar la alegerile locale din iunie în 56 de organizații din județul Constanța. 


Cu toate că, luna trecută, viceprimarul cu atribuții de primar al orașului Techirghiol, Iulian Soceanu, a devenit membru PNL cu acte în regulă și a fost prezentat ca viitor candidat al PNL la Primăria Techirghiol, acesta nu se află pe lista celor validați pentru candidatura de edil. 


În asemenea împrejurare, au apărut și primele speculații, cum că ar putea apărea o situație asemănătoare cu cea de la Tuzla, acolo unde, inițial, a fost prezentat un candidat, în persoana fostului șef de post, Paraschiv Datcu, după care acesta nu a mai fost validat de mai marii PNL Constanța. 


"În prezent, în șapte localități din județul Constanța se desfășoară son-daje de opinie cu privire la candidații PNL. Printre acestea, se află și orașul Techirghiol. Pe lângă actualul viceprimar Iulian Soceanu, și-a mai exprimat dorința de a candida și un alt liberal, consilierul local Iulian Constandin. Vrem să vedem care sunt exact preferințele locuitorilor, iar la finalul sondajului, vom face public rezultatul. Sondajul va fi gata săptămâna viitoare și atunci o să avem și un răspuns clar față de situația de acolo", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Organizației Județene a PNL Constanța, Gheorghe Dragomir. 


Cu toate acestea, nimeni nu mai înțelege de ce mai era nevoie de un sondaj, în condițiile în care unchiul lui Iulian Constandin, Florea Constandin, și el consilier local, a trecut din barca PNL în cea a PSD, fiind chiar candidatul partidului pentru Primăria Techirghiol la alegerile din iunie. 


"Ar fi culmea ca Iulian Constandin să fie candidatul PNL la Primăria Techirghiol, iar un-chiul său să fie candidatul PSD la aceeași primărie. Vă dați seama ce luptă politică ar mai fi aceasta, așa, în familie", a spus un liberal din Techirghiol. 


Reamintim că, luna trecută, Iulian Soceanu a semnat, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la sediul PNL Constanța, adeziunea la PNL. Alături de el au mai venit și alți doi consilieri locali care erau independenți, respectiv, Marius Săileanu și Dănuț Pucichi. La timpul respectiv, secretarul executiv al PNL Constanța și responsabilul de zona Techirghiol, Septimiu Bourceanu, a anunțat că la Techirghiol candidatul PNL pentru alegerile locale este actualul viceprimar cu atribuții de primar, Iulian Soceanu, care va prelua și conducerea Organizației PNL Techirghiol. 


Pe de altă parte, pe lângă obținerea funcției de primar, Soceanu avea deja planuri pentru alegerile din vară, res-pectiv, obținerea a cel puțin nouă posturi de consilieri liberali.


Iulian Soceanu a preluat interimar conducerea Primăriei Techirghiol după ce fostul primar Adrian Stan a fost arestat pentru luare de mită.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4665 secunde