Klaus Iohannis: Ministerul Sănătății va stabili norme pentru votare la alegerile din 27 septembrie

172
Klaus Iohannis: Ministerul Sănătății va stabili norme pentru votare la alegerile din 27 septembrie - orbanaanun539atdataalegerilorcnd-1596640414.jpg

Articole recomandate

Președintele Klaus Iohannis a declarat că Ministerul Sănătății va stabili norme pentru votare la alegerile locale din 27 septembrie.


Șeful statului a fost întrebat, într-o conferință de presă, dacă în contextul în care consideră că nu este sigur ca elevii să înceapă în totalitate școala, să nu revină în bănci, este sigur ca în 27 septembrie părinții și bunicii lor să meargă la vot.


"Nu trebuie să facem o confuzie între activitatea școlară și activitatea de votare. Activitatea școlară este una complexă, implică un număr mare de copii, un număr mare de cadre didactice, de alt personal și normele sunt specifice și foarte stricte. Activitatea de votare, care se desfășoară de multe ori în aceleași spații, este una care și ea trebuie să respecte normele care vor fi stabilite până atunci de către Ministerul Sănătății, dar este clar că spațiile vor fi dezinfectante și înainte și după, pentru a nu avea implicații o activitate asupra celeilalte. Dar, da, în condițiile în care vom avea toate aceste norme în vigoare, votarea poate să fie o activitate sigură", a explicat Iohannis, la Palatul Cotroceni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7617 secunde