X
X
Mai multe ştiri online:

Încă un deputat pleacă de la PSD la Ponta. "N-au înțeles nimic din votul de pe 26 mai"

Ştire online publicată Luni, 22 Iulie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Deputatul de Dolj Florin Stancu a anunțat luni că a demisionat din Partidul Social Democrat și a trecut la PRO România.


"Dragi doljeni, dragi români! După o lungă perioadă de activitate politică în cadrul Partidului Social Democrat, mi-am depus demisia din PSD pentru a mă alătura singurului partid de centru-stânga, social-democrat, pro-european și pro-cetățeni din România. Am ales să fac parte din echipa PRO România", a scris Florin Stancu, pe pagina de Facebook, unde a postat și o fotografie în care apare alături de liderul PRO România, Victor Ponta.


Florin Stancu susține că democrația nu mai caracterizează PSD, care "nu a înțeles nimic din votul din 26 mai", și că nu ar mai fi fost lăsat să meargă în teritoriu pentru a se întâlni cu primarii.


"Vreau să știți că liderii PSD nu au înțeles nimic din votul de pe 26 mai. Ei consideră că nu au greșit cu nimic față de români și nu vor face nicio schimbare, nici măcar de dragul primarilor. Democrația nu mai caracterizează PSD, iar dacă nu faci schimbări nici acum, nu le poți spune românilor că te vei bate pentru ei și că România va arăta mai bine peste un an. Primarilor PSD din județ le transmit că îi apreciez foarte mult și că mi-a făcut o deosebită plăcere să activez alături de ei. Știu că m-au așteptat mai des în localitățile lor, dar singura explicație a lipsei mele este că nu am fost lăsat să ajung mai des la ei. Cei care mă cunosc știu foarte bine că pentru mine principiile sunt mai presus de interesele politice, iar alegerea de a părăsi o echipă nu este neapărat un lucru plăcut. Cu toate acestea, sunt convins că românii așteaptă altceva de la noi, iar cu mentalități învechite nu poți oferi politici noi. Toți cei care au curaj și vor să facă parte din echipa celui mai bun prim-ministru pe care l-a avut România, domnul Victor Ponta, îi aștept alături de noi", mai scrie Florin Stancu.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3594 secunde