X
X
Mai multe ştiri online:

Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, a lansat inițiativa civică "România 3.0"

Ştire online publicată Luni, 18 Decembrie 2017. Autor: Carmen MOCANU
Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, a anunțat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, lansarea inițiativei civice "România 3.0", sub deviza "Demnitate. Suveranitate. Dreptate".

"România este astăzi prizoniera unor structuri de putere ocultă, nelegitime, subordonate exclusiv unor interese străine poporului român. Mass media le-a numit statul paralel, eu le numesc și vi le prezint ca Securitatea 2.0., ca a doua formă pe care Securitatea a îmbrăcat-o după decembrie 1989. Astăzi începe o luptă între România și Securitatea 2.0. În final, numai una dintre părți va putea rămâne în picioare. Dacă Securitatea 2.0 câștigă și această putere ocultă infiltrată în instituțiile țării va câștiga, viitorul României va fi sumbru. Dacă Securitatea 2.0 pierde, românii au șansa de a-și recâștiga demnitatea, suveranitatea și de a avea parte de dreptate", a spus Dragomir, citat de Agerpres.

Daniel Dragomir a mai spus că este susținut în demersul său de foarte mulți cetățeni ai României, care aderă la ideile sale, dar și de către familie. În ce privește sursele de finanțare, el a arătat că se bazează pentru început pe resursele proprii și că urmează să lanseze un apel către toți cei care doresc să sprijine transparent această inițiativă.

În sigla inițiativei sunt reprezentate stilizat: barda lui Mihai Viteazul, sabia lui Ștefan cel Mare și sabia lui Constantin Brâncoveanu.

Daniel Dragomir a anunțat că manifestul poate fi citit pe site-ul www.romania30.ro, unde vor fi prezentate și activitățile pe care le va iniția în perioada următoare. De asemenea, până la finalul lunii ianuarie, prevederile platformei vor fi supuse consultării.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.3796 secunde